Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) Quick & Easy Panssarilasi
  • Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) Quick & Easy Panssarilasi Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) Quick & Easy Panssarilasi

Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) Quick & Easy Panssarilasi

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ma 22 heinä - ke 24 heinä

Erinomainen suojaavuus

Älykellon Quick & Easy panssarilasi suojaa kellon näyttöä tehokkaasti siihen kohdistuvilta iskuilta ja naarmuilta säilyttäen samalla näytön tavallisen tuntuman. Suorapintainen panssarilasi on helppo asentaa. Suojaa näyttö hyvin Quick & Easy panssarilasi on valmistettu kestävästä 9H vahvuisesta temperoidusta lasista. Se tarjoaakin älykellon näytölle loistavan suojan iskujen sekä naarmujen varalle. Panssarilasi on super ohut, eikä se vaikuta näytön värin tai valon toistoon. Mikäli lasi rikkoontuu, säilyttää se turvallisen rakenteensa. Säilytä näytön normaali tuntuma Quick & Easy panssarilasi kiinnittyy tukevasti näytön päälle. Irrotettaessa siitä ei jää minkäänlaisia jälkiä näyttöön. Oleofobisella pinnoitteella päällystetty näytönsuoja tarjoaa samanlaisen tuntuman näyttöön kuin ilmankin. Suojaa älykellon näyttö tehokkaasti ja kattavasti!

14,99€

TukkuClub hinta 14,24€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!