Pad 5

Suojaamalla Xiaomi Pad 5 tabletin varmistut siitä, että pääset nauttimaan sen lukuisista upeista ominaisuuksista vielä pitkään! Paras tapa suojata kyseinen tabletti on ehdottomasti suojakotelo ja panssarilasi. Suojakotelon avulla pääset myös tekemään Xiaomi Pad 5 tabletistasi persoonallisemman näköisen, sillä tuotteita meillä on useissa upeissa väreissä. Suojakoteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy toinen toistaan kätevämpiä lisätarvikkeita Xiaomi Pad 5 tabletille, jotka helpottavat laitteen käyttöä arjen jokaisena hetkenä. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen ja osaava asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tilatessasi meiltä saat aina kaupan päälle supernopean toimituksen ja jos tilauksesi summa ylittää 15 euroa, niin se on myös täysin ilmainen. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Pad 5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Pad 5 kotelot nyt helposti netistä

    Xiaomi Pad 5 on todella suorituskykyinen, tehokas ja helppokäyttöinen tablettilaite erittäin monipuoliseen käyttöön. Tehokkaalla suorittimella sekä työ- että viihdekäyttö sujuvat nopeasti ja vaivatta, sekä kirkkaan ja terävän 11 tuuman näytön ansiosta käyttö on miellyttävää. Laadukas stereokaiutinjärjestelmä sopii niin musiikin kuunteluun kuin videoiden ja elokuvien äänentoistoon ja laadukkailla kameroilla voidaan vaivatta ottaa valokuvia ja videoita. Tehokas akku tarjoaa virtaa vaativaankin käyttöön, joten päivän työt voi hoitaa huolettomasti. Jotta pääsisit nauttimaan tästä upeasta Xiaomi Pad 5 tabletísta mahdollisimman kauan, niin se kannattaa suojata sen mukaisesti esimerkiksi kotelolla ja panssarilasilla. Valikoimamme suojakotelot on tehty ensisijaisesti pitämään Xiaomi Pad 5 tabletti turvassa mahdollisilta iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta, mutta samaan aikaan ne myös helpottavat sen käyttöä.

    Xiaomi Pad 5 kotelot arjen kaverina

    Suojakotelon tehtävä on pitää laite turvassa, mutta valikoimamme kotelot tekevät paljon muutakin. Kotelon saa kätevästi taitettua telineeksi, joten Xiaomi Pad 5 laitteella työskentely tai opiskelu sujuu huomattavasti mukavammin. Kansiläppä myös suojaa Xiaomi Pad 5 tablettia liikkuessasi paikasta toiseen, joten voit huolettomasti kuljettaa sitä vaikkapa koulurepussa muiden tavaroiden seassa ilman huolen häivää. Kotelo pitää huolen siitä, että kallisarvoinen Xiaomi Pad 5 tabletti säilyy moitteettomassa kunnossa tilanteessa kuin tilanteessa, eikä esimerkiksi näyttö pääse turhaan naarmuuntumaan. Parantaaksesi näytön suojausta entisestään, kannattaa sitä varten hankkia panssarilasi, joka kestää kovempiakin iskuja säilyttäen itse laitteen nä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä