Nokia T20 Suojakotelot

Nokia T20 kotelot pitävät huolen siitä, että saat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman pitkän aikaa. Suojakotelot pitävät nimittäin huolen siitä, että tablettisi säilyy ehjänä, jos laite pääsee putoamaan tai kolhiintumaan. Saat samalla tabletillesi myös persoonallisuutta, sillä Nokia T20 koteloita löytyy useissa eri väreissä. Koteloiden kansiläpän saa taitettua kätevästi katselutelineeksi, joten voit pitää tablettia pystyssä esimerkiksi pöydällä. Tabletista tulee tällöin esimerkiksi hyvä apu kokkailuun, kun reseptin seuraaminen on helppoa tabletin näytöltä. Kotelot ovat siis monella tapaa hyödyllisiä tabletillesi suojaavuuden, käytännöllisyyden ja persoonallisuuden kautta. Valikoimastamme löytyy myös tablettien panssarilasit. Tilaa Nokia T20 kotelot meiltä Mobiilitukusta, niin saat maksuttoman ja nopean toimituksen kaupan päälle!

Nokia T20

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Edullinen tabletti hyvillä ominaisuuksilla

    Nokia teki paluun pitkästä aikaa tablettimarkkinoille syksyllä 2021, kun se julkaisi Nokia T20 -tabletin. Tabletti on edullisempaa hintaluokkaa vähän reilun 200 euron hintaan, mutta ominaisuuksia siitä löytyy silti mukavasti. Laitteessa on mukavan kokoinen 10,36 tuuman 2K-näyttöpaneeli, stereokaiuttimet ja suuri 8200 milliampeeritunnin kokoinen akku, joten tablettia ei tarvitse olla lataamassa joka päivä täyteen. Tabletti kannattaakin ehdottomasti suojata asianmukaisilla Nokia T20 suojakoteloilla, että laitteesi säilyy uudenveroisena pitkään.

    Suojakotelosta on moneksi

    Valikoimastamme löydät Nokia T20 suojakoteloita monessa eri värissä. Suojakotelot on valmistettu yleisimmin keinonahasta, joka kestää hyvin käyttöä. Koteloiden sisällä on muovinen sisäkotelo, joka pitää tabletin paikallaan kotelossa. Suojakotelon kansiläppä suojaa tabletin näyttöä iskuilta, lialta ja kolhuilta, mutta sillä on myös muita käyttötarkoituksia. Saat sen nimittäin taitettua telineeksi tabletille, joten saat tabletin pystyyn esimerkiksi pöydälle. Näin voit katsoa vaivattomasti vaikka elokuvia tai reseptiä ruokaa laittaessasi. Näin Nokia T20 suojakotelo samalla suojaa arvokasta laitettasi että myös antaa muita käytännöllisiä ominaisuuksia.

    Nokia T20 suojakoteloita löytyy monissa eri väreissä, joten saat samalla muokattua tablettisi itsesi näköiseksi. Suojakotelon asentaminen on helppoa ja vaivatonta, sinun tarvitsee asettaa tabletti vain sisäkuoren sisään ja tablettisi on valmiina käyttöön. Nokia T20 koteloissa on paikat kuuloke- ja latausliitännöille, joten koteloa ei tarvitse irroittaa esimerkiksi latauksen ajaksi. Suosittelemme suojaamaan tablettisi näytön Nokia T20 panssarilasilla suojakotelon lisäksi. Näin varmistat, että laitteesi on suojattu kauttaaltaan ja ikävää yllätystä ei pääse käymään, jos tablettisi t

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä