Nokia T20 Suojakotelot

Nokia T20 kotelot pitävät huolen siitä, että saat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman pitkän aikaa. Suojakotelot pitävät nimittäin huolen siitä, että tablettisi säilyy ehjänä, jos laite pääsee putoamaan tai kolhiintumaan.

Tuotteet

4 tuotetta

Edullinen tabletti hyvillä ominaisuuksilla

Nokia teki paluun pitkästä aikaa tablettimarkkinoille syksyllä 2021, kun se julkaisi Nokia T20 -tabletin. Tabletti on edullisempaa hintaluokkaa vähän reilun 200 euron hintaan, mutta ominaisuuksia siitä löytyy silti mukavasti. Laitteessa on mukavan kokoinen 10,36 tuuman 2K-näyttöpaneeli, stereokaiuttimet ja suuri 8200 milliampeeritunnin kokoinen akku, joten tablettia ei tarvitse olla lataamassa joka päivä täyteen. Tabletti kannattaakin ehdottomasti suojata asianmukaisilla Nokia T20 suojakoteloilla, että laitteesi säilyy uudenveroisena pitkään.

Suojakotelosta on moneksi

Valikoimastamme löydät Nokia T20 suojakoteloita monessa eri värissä. Suojakotelot on valmistettu yleisimmin keinonahasta, joka kestää hyvin käyttöä. Koteloiden sisällä on muovinen sisäkotelo, joka pitää tabletin paikallaan kotelossa. Suojakotelon kansiläppä suojaa tabletin näyttöä iskuilta, lialta ja kolhuilta, mutta sillä on myös muita käyttötarkoituksia. Saat sen nimittäin taitettua telineeksi tabletille, joten saat tabletin pystyyn esimerkiksi pöydälle. Näin voit katsoa vaivattomasti vaikka elokuvia tai reseptiä ruokaa laittaessasi. Näin Nokia T20 suojakotelo samalla suojaa arvokasta laitettasi että myös antaa muita käytännöllisiä ominaisuuksia.

Nokia T20 suojakoteloita löytyy monissa eri väreissä, joten saat samalla muokattua tablettisi itsesi näköiseksi. Suojakotelon asentaminen on helppoa ja vaivatonta, sinun tarvitsee asettaa tabletti vain sisäkuoren sisään ja tablettisi on valmiina käyttöön. Nokia T20 koteloissa on paikat kuuloke- ja latausliitännöille, joten koteloa ei tarvitse irroittaa esimerkiksi latauksen ajaksi. Suosittelemme suojaamaan tablettisi näytön Nokia T20 panssarilasilla suojakotelon lisäksi. Näin varmistat, että laitteesi on suojattu kauttaaltaan ja ikävää yllätystä ei pääse käymään, jos tablettisi tippuu lattialle.

Lisätarvikevalikoimastamme löydät myös mm. kaapelit ja laturit tablettia varten, jos esimerkiksi haluat pidemmän kaapelin alkuperäisen latauskaapelin tilalle. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaamme, meiltä maksuton ja nopea toimitus yli 15 euron tilauksiin!