Mobiilitukku / 08.05.2024

Suojaamme, Stailaamme ja Rakastamme Puhelintasi - Jo Vuodesta 2013

Olemme suojanneet satoja tuhansia puhelimia ja tabletteja. Lue, mistä kaikki sai alkunsa, keitä olemme ja miksi olemme mobiililaitteesi paras kaveri.
Suojaamme, Stailaamme ja Rakastamme Puhelintasi - Jo Vuodesta 2013

Me, Mobiilitukku.fi olemme yksi Suomen suurimmista puhelinten, tablettien, älykellojen ja muiden älylaitteiden lisätarvikkeita myyvistä suomalaisista verkkokaupoista! 🇫🇮Valikoimastamme löydät upeita suojakuoria, panssarilaseja ja paljon muuta. Tutustu tarinaamme, niin tiedät, miten Mobiilitukku sai alkunsa, ja miksi olemme älylaitteesi paras kaveri 🤗

Mitä me teemme?

Olemme 100 % suomalainen yritys, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset mobiililaitteesi suojaamiseen ja stailaamiseen: kuoria, koteloita, panssarilaseja, latureita, PopSocketseja ja älykellojen rannekkeita. Meiltä löydät tarvikkeet yli 400 puhelimelle, 100 tabletille ja 100 älykellolle – yhteensä yli 35 000 tuotetta, ja lisää tulee koko ajan!

mobiilitukku-paras-kauppa

Mistä kaikki alkoi?

Vuonna 2012 joensuulaiset yrittäjämme Antti, Heikki ja Kare päättivät käyttää konsolipelien sävyttämää aikaansa paremmin. Nuoria kauppatieteilijöitä kiinnosti oma liiketoiminta ja verkkokauppa. Pitkällisen pohdinnan kautta syntyi Mobiilitukku, joka avattiin tammikuussa 2013. Aluksi tavoitteena oli saada oppia yrittäjyydestä, mutta yritys vei aikaa jatkuvasti enemmän ja enemmän. Vuonna 2015 he tekivät ison päätöksen: mennä täysillä verkkokauppaan ja tehdä Mobiilitukusta oma täysipäiväinen työpaikka. Tämän jälkeen Mobiilitukkua on viety eteenpäin määrätietoisesti ja ammattimaisesti.

iloset-nuoret-miehet

Nyt, vuonna 2024, Mobiilitukku.fi on yksi Suomen suurimmista pelkästään puhelintarvikkeisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Samat yrittäjät ovat edelleen mukana, ja heidän lisäkseen iloiseen työyhteisöön on liittynyt muita innokkaita osaajia.

ilosta-porukkaa-mobiilitukussa

Miksi ostaa Mobiilitukusta?

Emme halua olla kasvoton verkkotoimija, vaan haluamme tuoda samanlaista persoonaa ja kohtaamista kuin vanhan ajan kivijalkamyymälässä, jossa myyjä tuntee ostajan. Siksi haluamme tarjota sinulle hieman paremman kokemuksen, joista nämä ovat oivia esimerkkejä:

  • 100% suomalainen: Toimimme Joensuun kupeessa Lehmossa, josta lähetämme kaikki tilaukset.

  • Salamannopea toimitus: Pakkaamme ja lähetämme tilauksesi pikaisesti sinulle.

  • 0€ toimitus yli 25 € tilauksiin: Nopeat ja laadukkaat toimitustavat Postilla ja Matkahuollolla.

  • Turvalliset maksutavat: Kattavat maksutavat ja suomalainen maksuoperaattori eivät jätä pulaan.

  • 30 päivän ilmainen palautusoikeus: Jos haluat vaihtaa tai palauttaa, se on sinulle helppoa ja ilmaista.

Kaiken ytimessä kuitenkin on, että haluamme tehdä puhelimestasi kestävämmän ja tyylikkäämmän. Näin sinun ei tarvitse vaihtaa puhelintasi niin usein uuteen ja se säilyy uudenveroisena pidempään!

iloinen-auttava-asiakaspalvelu-mobiilitukku

Olemme palvelleet yli 800 000 asiakasta ja pelastaneet lukemattomia puhelimia rikkoutumiselta. Haluamme auttaa jokaista suojaamaan mobiililaitteensa edullisella ja tyylikkäällä tavalla, sillä kuoret ja panssarilasit ovat kuin vakuutus puhelimellesi. Pidetään siis yhdessä huolta arkemme tärkeimmästä laitteesta ja annetaan sille pitkä ikä.

PS. Olemme sinua varten, joten jos kysyttävää tulee, niin ota meihin yhteyttä! 🤗

inkit-20-ale-iso-banneri