Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy Watch 4 Classic (42mm), TPU Suojareunus, Musta
  • Samsung Galaxy Watch 4 Classic (42mm), TPU Suojareunus, Musta Samsung Galaxy Watch 4 Classic (42mm), TPU Suojareunus, Musta

Samsung Galaxy Watch 4 Classic (42mm), TPU Suojareunus, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: to 30 touko - ma 3 kesä

Hyvä suojaavuus

Musta TPU suojareunus on erinomainen tapa suojata ;Samsung Galaxy Watch 4 Classic (42mm) älykellosi iskuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Reunoille asetettavan suojakuoren upeat reunukset tuovat täysin uuden ilmeen älykelloosi. Pian huomaatkin kellosi olevan huomion keskipisteenä! Tehokas suoja kellon rungolle TPU suojareunus asetetaan älykellon rungon ympärille, jolloin se on tehokkaasti suojattuna. TPU suojareunuksen suojaus ei tule näytön päälle. Tällöin näytön klikkailu onnistuu vaivattomasti. Käytä toimintoja kuten ennenkin TPU suojareunuksen kanssa älykellon näppäimet ja tunnistimet ovat käytössä kuten ennenkin. Ranteen puolelle painautuvan kuoren keskiosa on avonainen, jotta kellon anturit toimivat moitteettomasti. TPU suojakuoren vahvuutena on, että sen avulla älykellon ulkonäköä on mahdollista vaihtaa hetkessä toisenlaiseksi.

8,39€

11,99€
TukkuClub hinta 7,97€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!