Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Nillkin CamShield Pro Suojakuori, Musta
  • Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Nillkin CamShield Pro Suojakuori, Musta
  • Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Nillkin CamShield Pro Suojakuori, Musta Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Nillkin CamShield Pro Suojakuori, Musta

Nillkin

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Nillkin CamShield Pro Suojakuori, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: to 23 touko - ma 27 touko

Erinomainen suojaavuus

Musta Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Nillkin CamShield Pro suojakuori yhdistelee muodikkuutta ja korkealuokkaista suojaavuutta. Ympäristöystävällisestä TPU ja PC muovista valmistettu kuori kestää käyttöä hyvin ja suojaa puhelimen takakameran tehokkaasti liu’utettavalla kamerasuojalla. Liukuva suoja kameralle Nillkin CamShield suojakuoren liu’utettava kamerasuoja on helppo ja nopea avata, kun haluat käyttää puhelimesi kameraa. Kiinni ollessaan kansi suojaa puhelimen kameran täysin siihen kohdistuvilta osumilta, jolloin myös yksityisyytesi on taattu. Kestävä ja suojaava rakenne CamShield Pro kuorten reunukset on valmistettu joustavasta TPU muovista, josta saa erinomaisen otteen. Kuoren muotoiltuihin kulmiin jää puhelimen runkoa iskuilta suojaavat ilmataskut. Näppäimille tehdyistä painikkeista niiden painaminen on helppoa ja näppäimissä säilyy hyvä tuntuma. Kuoren takaosa on valmistettu naarmuja hyvin kestävästä kovasta PC muovista. PS. Suojaa Näyttö! Katso tästä sopiva panssarilasi!

22,99€

TukkuClub hinta 21,84€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!