Takaisin

Tuotekuvat

  • QuickFit Ranneke Garmin-kelloille, Silikoni, 22mm, Eri Väreissä
  • QuickFit Ranneke Garmin-kelloille, Silikoni, 22mm, Eri Väreissä QuickFit Ranneke Garmin-kelloille, Silikoni, 22mm, Eri Väreissä

QuickFit Ranneke Garmin-kelloille, Silikoni, 22mm, Eri Väreissä

Arvostelut

0/5 tähteä

Ei saatavilla

Normaali toimitus: ma 22 huhti - ke 24 huhti

QuickFit 22mm Älykelloranneke Silikoni sopii useaan Garminin kelloon ja se on täydellinen valinta urheiluun tai vapaa-aikaan. Tämä sporttinen ranneke on helppo pujottaa ranteeseen ja siinä on hyvät säätömahdollisuudet. Päivitä kellosi ulkonäköä helposti tämän vaihtorannekkeen avulla, niin urheiluun kuin arkeen sopivaksi. Vedenkestävä materiaali QuickFit 22mm Silikoni ranneke on täydellinen valinta sinulle, jos pidät älykelloa ranteessasi urheilusuorituksen aikana. Silikoni kestää erinomaisesti kosteutta, joten vesi tai hiki eivät haittaa menoasi. Ruostumattomasta teräksestä tehty musta solki ja silikoni takaavat pitkän käyttöiän rannekkeelle. Hyvät säätömahdollisuudet Silikoni ranneke on helppo asettaa paikoilleen ja siinä on hyvät säätömahdollisuudet erikokoisille ranteille. Rannekkeessa on useita reikiä kiinnityssoljelle, joten saat kiristettyä rannekkeen haluamaasi kireyteen. Sen avaaminen ja pois ottaminen onnistuu myös vaivattomasti.
Väri:
Choose a väri

19,99€

TukkuClub hinta 18,99€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!