Takaisin

Tuotekuvat

  • QuickFit Ranneke Garmin-kelloille, Nylon, 22mm, Eri Väreissä
  • QuickFit Ranneke Garmin-kelloille, Nylon, 22mm, Eri Väreissä QuickFit Ranneke Garmin-kelloille, Nylon, 22mm, Eri Väreissä

QuickFit Ranneke Garmin-kelloille, Nylon, 22mm, Eri Väreissä

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ma 22 huhti - ke 24 huhti

QuickFit 22mm Älykelloranneke Nylon sopii useaan Garminin kelloon ja se on kevyt ja miellyttävän tuntuinen. Tämä pelkistetty ranneke on helppo pujottaa ranteeseen ja siinä on hyvät säätömahdollisuudet. Nylon ranneke on erinomainen valinta esimerkiksi urheiluun, arkeen tai juhlaan! Minimalistinen valinta QuickFit 22mm Nylon ranneke on valmistettu kestävästä nylonkankaasta, joten se kestää kovempaakin menoa. Rannekkeen tyylikkään mustan soljen avulla pituuden säätäminen on nopeaa ja helppoa. Kevyt ja miellyttävä Nylon rannekkeen materiaali tuntuu kättä vasten miellyttävältä, eikä se suuremmin hiosta. Ranneke on hyvin kevyt käyttää ja sopii erinomaisesti jokaiseen tilanteeseen. QuickFit Nylon ranneke on näyttävä valinta, jossa yhdistyy tyylikkyys ja huippuluokan käytettävyys.
Väri:
Choose a väri

24,99€

TukkuClub hinta 23,74€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!