Xiaomi Redmi Note 7 kuoret

Löydä Xiaomi Redmi Note 7 kuoret nyt helposti ja näppärästi kotimaisesta Mobiillitukku -verkkokaupasta! Toimitamme tilauksesi suoraan kotiovelle. Suomen suurimmasta valikoimastamme löydät taatusti juuri sinulle sopivat puhelimen suojat: halusitpa sitten lisää väriä, suojaavuutta, tai kenties muutaman korttipaikan. Puhelinsuojien lisäksi meiltä löytyy myös panssarilasit ja suojakalvot turvaamaan näyttöä. Tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, joten valikoimassamme on myös tarvittavat kaapelit, laturit, autotelineet, kuulokkeet ja muut puhelimelle tarkoitetut lisätarvikkeet! Me Mobiilitukussa takaamme sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen, sekä tietenkin mainiota asiakaspalvelua. Tervetuloa suojaamaan Redmi Note 7 parhaalla ja tyylikkäimmällä tavalla!

Redmi Note 7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Kuoret turvaavat Xiaomi Redmi Note 7 puhelimen kaikkialta

    Xiaomin tytärbrändi Redmi julkaisi Note 7 puhelimen tammikuussa 2019 ja nyt sitä saa myös Suomesta. Puhelinta on myynnissä erittäin kilpailukykyiseen hintaan, erityisesti, kun huomioidaan laitteen huippuluokan ominaisuudet. Puhelimessa on mm. 48 megapikselin kamera, suuri 6,3” näyttö ja peräti 4000 mAh akku, joka kestää varmasti ainakin yhden vuorokauden kovemmallakin käytöllä. Laitteella on painoa 186 grammaa ja se on kiiltävän tyylikäs, mutta samalla liukaspintainen. Suosittelemmekin Redmi Note 7 puhelimen suojaamista esimerkiksi suojakotelolla, joka peittää puhelimen kaikkialta. Näin ollen runko, näppäimet, kamerat ja näyttö on turvassa naarmuilta ja kolhuilta. Kuoret tuovat turvaa arjen tilanteisiin!

    Suuri valikoima puhelimen suojakuoria

    Meiltä Mobiilitukusta löytyy sen verran paljon puhelimen suojia, että löydät taatusti juuri itsellesi sopivat tuotteet. Haluatko esimerkiksi tehdä puhelimestasi eri värisen, lisätä siihen uusia ominaisuuksia, parantaa laitteesta saatavaa tuntumaa tai suojata sen tehokkaasti rikkoontumiselta. Kaikki tämä onnistuu puhelinsuojilla!

    Ensimmäisenä kannattaa kysyä itseltä, että haluatko näytön päälle kansiläpän, vai haluatko säilyttää puhelimesi hieman ohuempana? Jos tykkäät säilyttää muutamaa korttia ja vaikka hieman käteistä mukanasi, niin valikoimamme lompakko malliset suojakotelot ovat kuin tehty sinulle. Virallisen lompakon voit näin ollen huoletta jättää kotiin! Jos läpälliset suojakuoret eivät kuitenkaan sovi sinulle, niin seuraavaksi kannattaa tutustua esimerkiksi Ultraohuisiin, Brushed, tai Candy -mallisiin suojiin.

    Suojaa Xiaomi Redmi Note 7:n näyttö halkeamilta

    Nykypäivänä puhelimen tärkein ja arvo

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä