Xiaomi Redmi Note 10 4G kuoret

Xiaomi Redmi Note 10 4G suojakuorilla pidät hienon puhelimesi ehjänä ja uudenveroisena pitkään! Laajasta valikoimastamme löydät varmasti mieleiset suojakuoret, joilla saat puhelimen suojattua tehokkaasti kolhuilta ja naarmuilta. Suojauksen lisäksi saat tehtyä puhelimestasi persoonallisen, koska suojakuoria löytyy monissa eri väreissä ja kuvioissa. Puhelimessa on myös suuri 6,43 tuuman näyttö, joka kannattaa ehdottomasti suojata sopivalla Xiaomi Redmi Note 10 4G panssarilasilla, jotta vältyt tyyriiltä näytön korjaukselta. Valikoimastamme löytyy myös runsas määrä erilaisia lisätarvikkeita, kuten latureita, kaapeleita, autotelineitä ja Popsocketeja, jotka tekevät puhelimen käytöstä piirun verran vaivattomampaa. Tilaa Xiaomi Redmi Note 10 4G suojatarvikkeet meiltä niin saat maksuttoman ja nopean toimituksen yli 15 euron tilauksiin. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Redmi Note 10 4G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Xiaomi Redmi Note 10 4G kuoret suojaavat hienon puhelimesi

     Xiaomi julkaisi vuonna 2021 Redmi Note 10 -tuoteperheen, johon kuuluu Redmi Note 10 4G:n lisäksi kaksi muuta mallia. Redmi Note 4G on nimensä mukaisesti 4G-puhelin, joten siitä ei 5G-verkon tukea löydy. Kyseessä on kuitenkin oikein näppärä ja edullinen puhelin hyvillä ominaisuuksilla. Puhelimesta löytyy tasokas kamera, suuri 6,43 tuuman näyttö ja mahdollisuus käyttää kahta SIM-korttia. Puhelin kannattaa siis suojata asianmukaisesti Xiaomi Redmi Note 10 4G suojakuorilla, että puhelimesi säilyy uudenveroisena ja virheettömänä pidempään. Ethän halua, että uusi puhelimesi rikkoutuu hetkessä?

     Suojakuoren valinta vaatimustesi mukaan

     Valikoimastamme löytyy suuri määrä Xiaomi Redmi Note 10 4G kuoria. Mikäli pidät huomaamattomasta, mutta kuitenkin puhelimen takaosaa ja reunoja suojaavasta kuoresta, on läpinäkyvä ultraohut suojakuori valintasi. Tämän lisäksi perinteisistä takakuorista löytyy myös suojaavampia ja paksumpia vaihtoehtoja, joita löytyy myös eri materiaaleissa, väreissä ja kuvioissa. Takakuorien ehdoton vahvuus on se, että puhelin on heti käytettävissä otettuasi sen käteen, eikä näytön päältä tarvitse siirtää läppää tai muuta pois. Jos puhelimestaan haluaa käytännöllisen, voi katsella valikoimamme Xiaomi Redmi Note 10 4G lompakkokoteloja. Lompakkokoteloiden hyvä puoli on kansiläppä, joka näytön päälle taittuessaan suojaa samalla näyttöä ulkopuolisilta kolhuilta ja naarmuilta. Tämän lisäksi kansiläpästä löytyy korttipaikat 1-3 kortille ja setelitasku, joten voit parhaassa tapauksessa jättää perinteisen lompakon kotiin. Olipa suojakuoren valintasi mikä tahansa, suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimen arvokk

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä