Xiaomi Redmi 7 kuoret

Xiaomi Redmi 7 suojakotelot sopivat laitteellesi täydellisesti jättäen kaikki mahdolliset näppäimet ja liitännät vapaasti käytettäväksi. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat suojakuoret mallin, materiaalin ja ominaisuuksien mukaan. Kun olet löytänyt silmääsi miellyttävät kuoret niin suosittelemme ehdottomasti hankkimaan myös panssarilasin. Näyttö kun on puhelimen tärkein osa ja sen vaihtaminen on melko työläs urakka. Tilatessasi suojukset Redmi 7 puhelimeen meiltä Mobiilitukusta, niin sinulle ei tule toimituskuluja. Lisäksi tarjoamme jopa 30 päivän ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden, unohtamatta huippuluokan asiakaspalvelua! Löydä parhaat puhelintarvikkeet suuresta ja kattavasta valikoimastamme!

Redmi 7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Vinkit Xiaomi Redmi 7 puhelimen suojaamiseen

     Kun olet hankkinut uuden puhelimen, niin ensimmäinen ja ehkäpä tärkein tehtävä on hankkia oikeanlaiset kuoret turvaamaan laitetta rikkoontumiselta. Suojia valittaessa ensimmäisenä kannattaa miettiä, haluaako mahdollisimman paljon suojaa vai tykkäätkö puhelimestasi hieman ohuempana. Jos haluat suojata Xiaomi Redmi 7 puhelimesi mahdollisimman kattavasti niin meiltä Mobiilitukusta löytyy juuri oikeat lompakko malliset suojakotelot, joissa on edessä läppä suojaamassa näyttöä. Jos haluat pitää puhelimen mahdollisimman sirona, mutta suojattuna, niin valikoimastamme löytyy mm. läpinäkyviä ultraohuita suojakuoria. Niiden avulla saat huomattavasti paremman tuntuman puhelimeesi, mutta et edes huomaa niiden paikallaan oloa.  

    Puhelimen kuoret eivät ole kalliita

    Valikoimamme halvimmat taustasuojat ovat vain 11,95€! Lisäksi sinun ei tarvitse maksaa postikuluja, kun tilaat Redmi 7 tuotteita meiltä Mobiilitukusta. Edullisimmat lompakko suojakotelot ovat hinnaltaan alle 20€. Vaikka valitsisit kauttaaltaan suojaavan puhelinkotelon, kannattaa muistaa myös näytön suojaaminen. Panssarilasi on paras tapa suojata näyttö halkeamilta ja naarmuilta. Valikoimastamme löytyy Quick&Easy panssarilaseja jokaiselle puhelinmallille. Jo parin kympin hintaan, saat suojattua puhelimen tehokkaasti arjen kolhuja vastaan!

    Miksi hankkia puhelinkuoret edulliseen Xiaomi Redmi 7 puhelimeen?

    Kaikkien puhelimen suojien ensimmäinen tehtävä on tietenkin puhelimen suojaaminen iskuja, pudotuksia, naarmuja ja likaa vastaan. Mutta niitä voi hyödyntää yllättävän moneen muuhunkin tekemiseen. Lompakko suojakoteloihin saat mahdutettua parikin kappaletta tärkeimpiä kortteja matkaan, joten erillisen lompakon voi huoletta jättää kotiin. Soittelun ja viestittelyn lisäksi nykypäivän&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä