Xiaomi Redmi 5 Plus kuoret

Xiaomi Redmi 5 Plus kuoret ovat mitoitettu puhelimesi päälle täydellisesti. Kuoret suojaavat puhelintasi iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta, joita puhelin kohtaa päivittäin. Kuorien avulla Xiaomi Redmi 5 Plus puhelimesi pysyy ehjänä pitkään, eikä sen arvo laske, koska puhelimesi on tuliterän näköinen. Xiaomi Redmi 5 Plus kuoria löydät valikoimastamme useita erilaisia, juuri sinun oman maun mukaisia. Jos haluat suojakuoren olevan mahdollisimman huomaamaton, löydät meiltä läpinäkyviä ja ohuita kuoria. Jos taas haluat korttiesi olevan puhelimen mukana, löydät valikoimastamme laajan valikoiman erilaisia lompakkosuojakoteloita. Mietit mitä haluat suojakuorelta, ja valitset mieli värin siihen, niin saat Xiaomi Redmi 5 Plus puhelimestasi juuri sinun persoonan näköisen ja loistavan suojan. Muistathan viimeistellä laitteesi suojauksen vielä näytön panssarilasilla. Toimitamme kaikki Xiaomi Redmi 5 kuoret ja panssarilasit supernopealla ja ilmaisella toimituksella! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Redmi 5 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Redmi 5 Plus on tehomylly

    Xiaomi Redmi 5 Plus ilmestyi kauppoihin 2018 helmikuussa, mutta Suomessa se tuli laajasti myyntiin vasta kesäkuun lopussa 2018. Se on varustettu isokokoisella 5.99” HD+ näytöllä ja 12MP kameralla. Pitkäkestoisen 4000 mAh:n akun avulla katselet videoita 15 tuntia yhtä menoa ja puhelimen valmiusajaksi luvataan jopa 17 päivää. Xiaomi Redmi 5 Plus puhelimessa on tehokas Snapdragon 625 -kahdeksanydinprosessori, joka pyörittää raskaimmatkin pelit ja HD-videot. Jos omistat tämän upean puhelimen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Xiaomi Redmi 5 Plus kuorilla, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

     

    Xiaomi Redmi 5 Plus persoonalliset kuoret

    Löydät valikoimastamme Xiaomi Redmi 5 Plus kuoria moneen eri lähtöön, jotta löydät itsellesi juuri sen mieleisimmän vaihtoehdon. Aluksi kannattaa miettiä mitä suojakuorelta haluaa ja tarvitsee, jonka jälkeen on helppo tutustua valikoimaan ja vertailla erilaisia vaihtoehtoja. Monille on tärkeää miten laajalti suojakuori suojaa, toisille kuoren käytännöllisyys on kaikki kaikessa ja joillekin on tärkeintä kuoren ulkonäkö. Toiset tykkäävät enemmän lompakkosuojakoteloista, jotta saa kaikki tärkeimmät kortit puhelimen mukaan, kun toiset taas haluavat puhelimesta mahdollisimman ohuen. Mielestämme paras suoja Xiaomi Redmi 5 Plus puhelimellesi on sellainen, joka täyttää kaikki kriteerisi ja on juuri sinunlainen. Joten valitse käyttöösi sopivin kuori, yhdistä siihen lempivärisi ja olet suojannut puhelimesi sinun persoonan ja maun mukaan.

     

    Panssarilasilla viimeistelet puhelimesi näytön suojauksen

    Kun olet löytänyt itsellesi ja puhelimellesi Xiaomi Redmi 5 Plus sopivat kuoret, kannattaa suojaus viimeistellä vielä näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi o

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä