Xiaomi Redmi 5 kuoret

Xiaomi Redmi 5 kuoret suojaavat puhelintasi välttämättömiltä tapaturmilta, joita jokaisen puhelin välillä kokee. Lisäksi ne tekevät laitteestasi persoonallisen, särmikkään ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Tärkeintä Xiaomi Redmi 5 kuoria etsiessäsi on se, että ne täyttävät tarpeesi suojauksen suhteen. Niiden valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä mitä suojakuorilta haluaa. Haluatko lompakkosuojakotelon, johon saat tärkeimmät korttisi mukaan? Vai haluatko, että saat varman näppituntuman liukkaaseen puhelimeesi? Vai haluatko että Xiaomi Redmi 5 kuoret ovat mahdollisimman ohuet? Löydettyäsi itsellesi toimivimman vaihtoehdon kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa Xiaomi Redmi 5 näytön päälle ja ikävän pudotuksen sattuessa panssarilasi ottaa iskun vastaan näytön puolesta. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Redmi 5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Redmi 5 kuorilla pitkää ikää

    Xiaomi Redmi 5 ilmestyi kauppoihin jo 2017 joulukuussa, mutta Suomessa se tuli laajasti myyntiin vasta kesäkuun lopussa 2018. Se on varustettu isokokoisella 5.7” HD+ näytöllä ja 12MP kameralla. Pitkäkestoisen 3300 mAh:n akun avulla katselet videoita 15 tuntia yhteen menoon ja puhelimen valmiusajaksi luvataan jopa 12 päivää. Xiaomi Redmi 5 puhelimessa on tehokas Snapdragon 450 -kahdeksanydinprosessori, joka pyörittää raskaimmatkin pelit ja HD-videot. Jos omistat tämän upean puhelimen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Xiaomi Redmi 5 kuorilla, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

    Xiaomi Redmi 5 kuoria jokaiselle silmälle

    Valikoimastamme löydät Xiaomi Redmi 5 kuoria laidasta laitaan, jotta löydät itsellesi juuri sen mieleisimmän vaihtoehdon. Aluksi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia suojalta haluaa ja tarvitsee, jonka jälkeen on helppo tutustua valikoimaan ja vertailla eri vaihtoehtoja. Toisille tärkeintä on kuoren suojaavuus, toisille käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Toiset tykkäävät enemmän lompakkosuojakoteloista, kun toiset taas mahdollisimman ohuista Xiaomi Redmi 5 kuorista. Mielestämme paras suoja sinulle on sellainen, joka täyttää kaikki kriteerisi ja on juuri sinulle sopivanlainen. Joten valitse käyttöösi sopivin kuori, yhdistä siihen lempivärisi ja olet suojannut puhelimesi sinun maun ja silmän mukaan.

    Panssarilasilla ja suojakuorella paras mahdollinen suojaus

    Sinulle sopivimmat Xiaomi Redmi 5 kuoret löydettyäsi kannattaa suojaus viimeistellä vielä näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa puhelimen näytölle ja puhelimen tippuessa näyttö edellä maahan se ottaa iskun vastaan näytön sijasta. Monet ajattelevat, että lompakkomallisen Xiaomi Redmi 5 kuoren kans

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä