Xiaomi Mi Play kuoret

Xiaomi Mi Play on molemmin puolin lasinen komea uutuus, joka kannattaa ehdottomasti suojata kuorien ja panssarilasin avulla, jotta kaikilta arjen kolhuilta pääsisi välttymään. Valikoimamme suojakuoret on mitoitettu istumaan Xiaomi Mi Play puhelimellesi täydellisesti jättäen kaikki tarvittavat liittimet ja näppäimet käytettäväksi. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle oikeanlaiset Xiaomi Mi Play suojakuoret värin, materiaalin sekä ominaisuuksien mukaan. Suojakuorien lisäksi löydät meiltä myös kaiken muun, mitä ikinä voitkaan kuvitella tarvitsevasi puhelimesi kaveriksi. Tervetuloa tekemään löytöjä Xiaomi Mi Play laitteellesi kotimaiseen verkkokauppaan. Me Mobiilitukun poppoo takaamme sinulle mahtavaa asiakaspalvelua, supernopean ja samalla tottakai ilmaisen toimituksen ja palautuksen tuotteillesi.

Mi Play

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojakuoret molemmin puolin lasiseen Xiaomi Mi Playhin

    Kiinassa jo joulukuussa 2018 julkaistu Xiaomi Mi Play on vihdoin saapunut Suomeen! Xiaomi on panostanut vankasti erityisesti ulkomuotoon uuden Play sarjan puhelimensa kanssa, se on nimittäin varustettu Gorilla-lasilla molemmin puolin. Suojakuoret ovat siis melkoisen tärkeä hankinta, mikäli haluat pitää puhelimesi ehjänä vielä hamaan tulevaisuuteen saakka. Xiaomi Mi Play puhelinta on saatavana kolmessa eri värissä, sininen, kulta ja musta. Sisuksista puolestaan Xiaomi Mi Play:stä löytyy täysin uusi Helio P35 -järjestelmäpiiri MediaTekiltä. Xiaomi Mi Play laitteen pääkamera on varustettu 12 megapikselillä, etukamera on 8 megapikseliä. Puhelimen näyttö on kooltaan 5,84” ja akun koko on 3000 maH. 

    Xiaomi Mi Play suojakuoret - lompakko vai takakuori? 

    Suojakuoria valitessa ensimmäiseksi kannattaa miettiä, että mitä kuorilta itse tarvitsee ja kaipaa. Lompakko -mallisissa koteloissa on se etu, että ne suojaavat Xiaomi Mi Play laitteesi melko kattavasti joka puolelta. Eikä varmaan haittaa ole siitäkään, että niihin saa mukavasti mukaan muutaman kortinkin, joten virallisen lompakon voi kauppareissulle lähtiessä jättää huoletta kotiin. Lisäksi lompakko -suojakuoren saat taiteltua näppärästi, joten matkustaessa junassa, tai vaikka kotona ruokapöydässä voi rentoutua ja viettää aikaa lempi sarjojen parissa. Jos puolestasi haluat pitää puhelimesi hieman ohuempana ja et tarvitse korttipaikkoja, niin Xiaomi Mi Play valikoimastamme löytyy varmasti mieluiset takakuoret juuri sinulle. Kuoret suojaavat täydellisesti Xiaomi Mi Play puhelimen taka- sekä reunaosat, ja samalla saat tuotua persoonaasi esiin värien avulla! Suosittelemme lisäksi viimeistelemään suojauksen kallisarvoiselle laitteellesi panssarilasin

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä