Xiaomi Mi Mix 3 kuoret

Xiaomi Mi Mix 3 kuorilla varmistat laitteellesi hyvän suojan ja persoonallisemman ulkonäön. Valitse käyttöösi sopivat Xiaomi Mi Mix 3 kuoret mallin, materiaalin ja värin suhteen, jotta se täyttää tarpeesi ja toiveesi suojauksen suhteen.  Valikoimastamme löydät sekä lompakkomallisia että puhelimen takaosaan asetettavia suojia, joista molemmat ovat loistavia vaihtoehtoja. Lompakkomalliseen Xiaomi Mi Mix 3 kuoreen saat kätevästi mukaan tärkeimmät maksukorttisi, joten lompakkoa ei tarvitse aina kantaa erikseen mukana. Takakuoren päällw asetettavat Xiaomi Mi Mix 3 kuoret puolestaan ovat loistava vaihtoehto, jos haluat että puhelimesi on helposti kätettävissä. Muistathan vielä suojata laitteesi herkimmän osan näytön panssarilasilla, jotta laitteesi on suojattu joka puolelta. Tarjoamme nopean ja ilmaisen 1-3 arkipäivän toimituksen kaikkiin tilauksiin.

Mi Mix 3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Valitse juuri sinulle sopivat Xiaomi Mi Mix 3 kuoret

     

    Parasta mitä voit Xiaomi Mi mix 3 puhelimellesi hankkia lisäksi on kuoret. Niillä saat puhelimestasi yksilöllisemmän, ja puhelin pysyy paremmin kädessä, kun se ei ole niin liukas. Tärkein ominaisuus Xiaomi Mi Mix 3 kuorissa on kuitenkin, että puhelimesi elinkaari pidentyy huomattavasti, kun ensimmäinen kolaus ei heti riko puhelintasi. Puhelimen näytön korjaaminen on usein lähes yhtä arvokasta, kuin uuden vastaavan laitteen ostaminen. Näytön suojaamiseen kuorien lisäksi Xiaomi Mi Mix 3 puhelimelle suosittelemme käytettäväksi panssarilasia, joka pienentää näytön hajoamisen riskiä entisestään.

     

    Lompakko- vai takakuori Xiaomi Mi Mix 3 puhelimelle?

     

    Valikoimastamme löydät tuotteita lompakko mallisena. Lompakko on kätevä ja hyvin puhelinta suojaava tuote. Sen läppäkannessa kuljetat mukana useamman maksukortin, sekä seteleitä. Vaikkapa lenkille lähtiessä et tarvitse lompakkoa mukaan lisäpainoksi ollenkaan. Lompakossa joitakin käyttäjiä voi häiritä läppäkannen käyttö, tai sen tuoma lisäpaksuus.

    Xiaomi Mi Mix 3 puhelimelle on saatavilla myös puhelimen takakannen päälle asetettavia suojakuoria. Niiden etuna on, että puhelin ei juuri suurene fyysisesti. Lisäksi saat laitteestasi huomattavasti paremman otteen, eikä liukas laite lipsahda vahingossa esimerkiksi pöydältä maahan. Xiaomi Mi Mix 3 kuorien kanssa näyttö ei ole yhtä hyvin suojassa kuin lompakon kanssa. Suosittelemmekin tällöin erityisesti panssarilasin käyttöä kuorien kanssa, jolloin näyttö ei lohkea niin helposti, eikä tietenkään naarmuunnu. Tällöin laitteesi säilyttää paremmin my&oum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä