Xiaomi Mi Mix 2S kuoret

Xiaomi Mi Mix 2S kuorilla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän, sillä ne suojaavat laitettasi likaa, pudotuksia ja iskuja vastaan. Valitse käyttöösi sopivin Xiaomi Mi Mix 2S kuoret mallin, materiaalin ja värin suhteen, jotta se täyttää tarpeesi ja toiveesi suojauksen suhteen.  Valikoimastamme löydät sekä lompakkomallisia että takaosaan asetettavia suojia, joista molemmat ovat loistavia vaihtoehtoja. Lompakkomalliseen Xiaomi Mi Mix 2S kuoreen saat kätevästi mukaan tärkeimmät maksukorttisi, joten lompakkoa ei tarvitse aina kantaa erikseen mukana. Takaosaan asetettavat Xiaomi Mi Mix 2S kuoret puolestaan ovat loistava vaihtoehto, jos haluat, että sinulla on aina suora pääsy puhelimelle. Muistathan vielä suojata laitteesi herkimmän osan näytön panssarilasilla, jotta laitteesi on suojattu joka puolelta. Tarjoamme nopean ja ilmaisen 1-3 arkipäivän toimituksen kaikkiin tilauksiin kotimaisesta varastostamme!

Mi Mix 2S

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi Mix 2S kuoret varmistavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään

    Puhtaalla Android One käyttöjärjestelmällä toimiva Xiaomi Mi Mix 2S julkaistiin maailmalla huhtikuussa 2018, mutta Suomeen se rantautui kunnolla vasta kesäkuun puolivälissä, jolloin Xiaomi puhelimet tulivat kunnolla myyntiin. Tässä laitteessa on tyylikäs ja viimeistelty design sekä suuri lähes koko laitteen etuosan kattava näyttö. Sisällään se pitää uskomattoman paljon erilaisia ominaisuuksia ja RAM-muistia on jopa kahdeksan gigatavua. Xiaomi Mi Mix 2S laitteen takaa löytyy 12+12 MP kaksoiskamera, joka on jokaisen kuvauksesta kiinnostuneen makuun. Kameran kenno suodattaa enemmän valoa, joten sillä kuvaat pimeässäkin loistavia otoksia. Suurta 5,99 tuuman teräväpiirtonäyttöä katsot suorassakin auringonpaisteessakin ongelmitta. Xiaomi Mi Mix 2S näyttää tyylikkäälle, sekä tuntuu miellyttävälle kädessä kuin kädessä. Jos omistat tämän upean laitteen tai aiot ostaa sen, niin muistathan ostaa siihen yhteensopivat Xiaomi Mi Mix 2S kuoret. 

    Xiaomi Mi Mix 2S kuoria useissa eri malleissa, materiaaleissa ja väreissä

    Xiaomi Mi Mix 2S kuoret ovat suunniteltu istumaan laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaiksi. Valitse käyttöösi sopivimmat Xiaomi Mi Mix 2S kuoret mallin, materiaalin ja värin suhteen, jotta kuorten sopivuus käyttöösi on taattu. Viime aikoina suuren suosion ovat saaneet lompakkomalliset Xiaomi Mi Mix 2S kuoret. Eikä ihme, sillä lompakkokoteloon saa kätevästi mukaan kaikki tärkeimmät maksukortit ja muutaman setelin. Näin ollen sinun ei tarvitse aina kantaa mukanasi painavaa lompakkoa, vaan maksukorttisi ovat kätevästi puhelimesi mukana. Lompakkomalliset Xiaomi Mi Mix 2S kuoret eivät kuitenkaan ole kaikkien makuun, sill&

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä