Xiaomi Mi A3 kuoret

Xiaomi Mi A3 puhelin on huippulaite tarjottuna edukkaaseen hintaan. Vaikka puhelimen hinta on vain noin 250€, niin sen ominaisuuksina on esimerkiksi kolmoiskamera, sekä näyttöön integroitu sormenjälkitunnistin. Näyttö on 6,1 tuumainen OLED, joka tarjoaa elävät värit ja syvät mustat sävyt. Xiaomi on varustettu myös pikalatauksella ja akun kesto on erittäin hyvä. Kapasiteettia puhelimen akussa on yli 4000 mAh:ia.

Mi A3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Xiaomi on julkaissut uuden huippumallin Mi A3:n 

    Uutta puhelinta hankittaessa ensimmäinen ja tärkein tehtävä on ehdottomasti kunnon suojatuotteiden hankinta. Suojakuoria etsiessä kannattaa aluksi miettiä mitä kuorilta haluaa ja tarvitsee. Mikäli tykkäät pitää muutamaa tärkeintä korttia ja käteistä aina mukanasi, niin valikoimamme lompakkokotelot ovat kuin tehty sinulle. Jos taas haluat puhelimesi säilyvän mahdollisimman ohuena ja virtaviivaisena, niin esimerkiksi meidän ultraohut suojakuori on mainio valinta. 

    Suojakuorten löydyttyä kannattaa muistaa myös puhelimesi tärkeimmän osan suojaus, eli siis näytön. Näytönsuojia on useita erilaisia ja ne on suunniteltu nimenomaan erilaisiin tarpeisiin. Panssarilasit kestävät rankempaakin rymyämistä, kun taas suojakalvot antavat turvaa enimmäkseen naarmuja vastaan. 

    Löydettyäsi tarvittavat suojatuotteet upealle Xiaomin Mi A3 laitteelle, saatat ehkä tarvita pikalaturia, langatonta laturia tai vaikka uusia kuulokkeita lenkkeilyyn. Ja meiltä Mobiilitukustahan näitäkin löytyy! Tervetuloa siis shoppailemaan kotimaiseen verkkokauppaan!

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä