Xiaomi Mi A2 Lite kuoret

Xiaomi Mi A2 Lite kuoret ovat puhelimesi paras ystävä! Xiaomi on tehnyt tuloaan kovaa vauhtia Suomeen ja siksi myös me täällä Mobiilitukussa olemme ottaneet Xiaomi Mi A2 Lite kuoret mukaan valikoimaan. Puhelimessa on laadukas 5,84” näyttö ja hintaisekseen todella tehokas 8-ytiminen prosessori. Puhelin julkistettiin heinäkuussa 2018 ja onkin kerännyt jo oman asiakaskuntansa Suomessa alle vuoden aikana. Valikoimistamme löydät kaikista klassisimmat suojaustuotteeet juuri sinun Xiaomi Mi A2 Lite suojakuoriksi. Valikoimissamme on perinteiset lompakkomalliset suojakotelot useammassa värissä, sekä aina yhtä suositut taustakuoret kuten ohuet läpinäkyvät kuoret ja mustat Brushed suojakuoret. Suojaksi kun yhdistä vielä näytön Quick & Easy panssarilasin, voit olla huoleti, että puhelimesi pysyy turvassa. Tervetuloa siis ostoksille Mobiilitukkuun!

Mi A2 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi A2 Lite kuoret ovat täällä sinua varten!

    Puhelimen suojakuoret ovat paras asia mitä voit puhelimellesi hankkia. Xiaomi Mi A2 Lite kuoret tuovat itsellesi varmuutta ja huolettomuutta puhelin käyttämiseen, eikä sinun tarvitse huolehtia koko ajan siitä, missä puhelintasi käytät, ja että kenen käsiin sen uskallat antaa. Suurin osa meistä ei ole mitään rähmäkäpäliä, joiden käsissä kaikki putoilee, vaan enemmänkin ihmisiä, jotka kaipaavat sen varmuuden, että jos puhelin sattuisi putoamaan, ei se olisi ainakaan mitään kohtalokasta. Yleensä Xiaomi Mi A2 Lite suojakuorien tärkein ominaisuus ei välttämättä ole se, että ne suojaavat puhelinta vaan, että ne ehkäisevät puhelimen putoamista käsistä. Pito onkin usein yksi todella tärkeä ominaisuus, jota asiakkaamme toivovat suojakuorelta. Uudet puhelimet ovat metalirunkoineen todella liukkaita ja tavallinen TPU-muovinen suojakuori antaa loistavan otteen puhelimesta. Hyviä vaihtoehtoja jos toivoo pitävää suojakuorta ovat esimerkiksi Xiaomi Mi A2 Lite ultraohut suojakuori, joka on vain 0,5mm paksu TPU-muovinen kuori. Tämän avulla puhelimesi pysyy kädessä aina, kun sitä haluat!

    Xiaomi Mi A2 Lite kuoret maksavat liikaa?

    Puhelimen kuoret eivät ole kalliita. Meillä Mobiilitukussa edullisimmat Xiaomi Mi A2 Lite kuoret maksavat noin 10€ ja koska meillä ei ole minkäänlaisia toimituskuluja, ei tuosta muita lisämaksuja parhaimmillaan tule. Myös edullisimmat läpälliset Xiaomi Mi A 2 Lite suojakotelot maksavat alle 20€, joka on kuitenkin melkoisen pieni hinta siitä, että puhelin melkoisella varmuudella pysyy ehjänä huomattavasti pidempään. Siksi suosittelemmekin ehdottamasti sijoittamaan tuon 10-20€ puhelimen suojaamiseen, sillä sitä päätöstä et tule katumaan.

    Xiaomi Mi A2 Lite suojakuorien paras kaveri? No oterengas tietysti!

    Supersuosioon nousseet erilaiset puhelinpidikkeet ovat loistava lisäys Xiaomi Mi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä