Xiaomi Mi A2 kuoret

Xiaomi Mi A2 kuoret asettuvat puhelimesi päälle täydellisesti jättäen tarvitsemasi liittinaukot ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Kuoret suojelevat puhelintasi ulkoa, säilyttäen särkymättömän ja naarmuttamattoman pinnan laitteessasi. Ne myös suojaavat puhelintasi iskuilta, pudotuksilta ja lialta. Suojaamisen lisäksi Xiaomi Mi A2 kuoret tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri itsesi näköisen. Valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto mallin, materiaalin ja värin suhteen, jotta Xiaomi Mi A2 kuorien sopivuus on sinulle taattu. Muistathan myös suojata laitteesi herkimmän osan, eli näytön yhteensopivalla panssarilasilla. Panssarilasi suojaa laitteesi näyttöä ikävän pudotuksen sattuessa, myös iskuja ja kolhuja vastaan. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä käyttöösi sopivimmat Xiaomi Mi A2 kuoret ja panssarilasi. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin nopean ja ilmaisen toimituksen kotimaisesta varastostamme.

Mi A2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi A2 on todella tehokas luuri

    Xiaomi Mi A2 on muotoiltu ohueksi ja tyylikkääksi, se on ainoastaan 7.3mm paksu ja viimeistelty näyttämään virtaviivaiselta. Puhelimen sisältä löytyy RAMia jopa 6GB tai 4GB, riippuu kumman mallin valitset itsellesi. Tallennustilaa löytyy 128GB, 64GB tai 32GB gigatavua, mutta halutessasi voit laajentaa muistia muistikortilla. Xiaomi Mi A2 älypuhelimen takaa löytyy kaksi 20+12 megapikselin kameraa, jotka varmistavat kuvien onnistumisen. Etukamera on 12megapikseliä. Akun koko on 3000 mAh, joka riittää hyvin koko päiväksi ja jonka lataat täyteen nopeasti yhteensopivalla pikaUSB-C laturilla. Jos omistat jo tai aiot hankkia tämän upean laitteen, niin muistathan suojata sen Xiaomi Mi A2 kuorilla ja panssarilasilla.

    Xiaomi Mi A2 persoonaa puhelimeen suojakuorilla

    Kaikki valikoimamme Xiaomi Mi A2 kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan varmistaen, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Valikoimastamme löydät useita erilaisia Xiaomi Mi A2 kuoria värin, materiaalin ja mallin suhteen, joten valitse käyttöösi sopivin ja sinun itsesinäköinen vaihtoehto. Toisille tärkeintä on kuorien suojaavuus, toisille niiden huomaamattomuus, toisille käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Mielestämme tärkeintä on, että Xiaomi Mi A2 kuoret täyttävät juuri sinun tarpeesi ja kriteerisi sekä ovat itsesi näköiset. 

    Xiaomi Mi A2 panssarilasi on halpa vakuutus näytöllesi

    Käyttöösi sopivimmat Xiaomi Mi A2 kuoret löydettyäsi kannattaa vielä suojata laitteesi herkin osa, eli puhelimen näyttö. Näytön suojaaminen tapahtuu helposti panssarilasilla, joka on helppo asentaa ja lähes huomaamaton näytöllä. Puhelimes

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä