Xiaomi Mi A1 kuoret

Xiaomi Mi A1 kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöäsi varten. Ne pidentävät laitteesi elinikää suojaten sitä iskuilta, pudotuksilta ja lialta. Suojaamisen lisäksi Xiaomi Mi A1 kuoret tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto mallin, materiaalin ja värin suhteen, jotta Xiaomi Mi A1 kuorien sopivuus on sinulle taattu. Muistathan myös suojata laitteesi herkimmän osan, eli näytön yhteensopivalla panssarilasilla. Panssarilasi suojaa laitteesi näyttöä ikävän pudotuksen sattuessa iskuja ja kolhuja vastaan. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä käyttöösi sopivimmat Xiaomi Mi A1 kuoret ja panssarilasi. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin nopean ja ilmaisen toimituksen kotimaisesta varastostamme.

Mi A1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi A1 kuoret suojaavat kallisarvoisen laitteesi

    Xiaomi Mi A1 on muotoilultaan ainoastaan 7.3mm paksu ja viimeistelty näyttämään tyylikkäältä ja virtaviivaiselta. Sisällään se pitää uskomattoman paljon ja RAM-muistia on jopa neljä gigatavua edullisesta hinnastaan huolimatta. Tallennustilaa löytyy 64 gigatavua, jota voit halutessasi laajentaa muistikortilla jopa 128 gigatavua. Xiaomi Mi A1 älypuhelimen takaa löytyy kaksi 12 megapikselin kameraa, jotka varmistavat kuvien onnistumisen. Akun koko on yli 3000 mAh, joka riittää hyvin koko päiväksi ja jonka lataat täyteen nopeasti yhteensopivalla USB-C kaapelilla. Jos omistat jo tai aiot hankkia tämän upean laitteen, niin muistathan suojata sen Xiaomi Mi A1 kuorilla.

    Xiaomi Mi A1 kuoret ovat mitoitettu istumaan täydellisesti puhelimesi päälle

    Kaikki valikoimamme Xiaomi Mi A1 kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan varmistaen, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Valikoimastamme löydät useita erilaisia Xiaomi Mi A1 kuoria värin, materiaalin ja mallin suhteen, joten valitse käyttöösi sopivin ja sinulle mieluisin vaihtoehto. Toisille tärkeintä on kuorien suojaavuus, toisille niiden huomaamattomuus, toisille käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Mielestämme tärkeintä on, että Xiaomi Mi A1 kuoret täyttävät tarpeesi ja kriteerisi sekä ovat itsesi näköiset. 

    Xiaomi Mi A1 kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on suojattu kauttaaltaan

    Käyttöösi sopivimmat Xiaomi Mi A1 kuoret löydettyäsi kannattaa vielä suojata laitteesi herkin osa, eli näyttö. Näytön suojaaminen tapahtuu helposti panssar

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä