Xiaomi Mi 9 SE kuoret

Xiaomi Mi 9 SE lisätarvikkeet nyt helposti ja kätevästi kotimaisesta Mobiilitukun verkkokaupasta suoraan kotiovelle! Meillä on suoja sinulle ihan joka lähtöön riippumatta väristä tai materiaalista. Jos tarvitset suojauksen lisäksi muutamaa korttipaikkaa niin lompakko malliset suojakotelot ovat mainio valinta, niiden avulla voit säilyttää tärkeimmät kortit aina mukanasi. Jos taas tykkäät pitää Xiaomi Mi 9 SE puhelimesi virtaviivaisena ja ohuena, niin esimerkiksi ultraohuet kuoret ovat kuin tehty sinulle. Valikoimastamme löytyy suojakuorien lisäksi myös kaikki tarvittavat kaapelit, laturit, autotelineet yms. puhelimellesi. Me Mobiilitukun väki takaamme sinulle super mukavaa asiakaspalvelua, sekä tottakai toimituksen hintaan 0€! Tervetuloa tekemään löytöjä laitteellesi!

Mi 9 SE

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi 9 SE kuorilla turvaa arkeen

    Xiaomi julkaisi keväällä uudet 9 -sarjan älypuhelimensa. Kyseinen SE - malli on huomattavasti edullisempi versio uusista huippupuhelimista. Sitä on saatavilla noin 295 euron hintaan. Puhelimessa on 5,97 tuuman AMOLED näyttö ja sen näyttö-runkosuhde on kiitettävät 90,4 prosenttia. Sormenjälkilukija laitteessa on sijoitettu näyttöön. Tämän hintaluokan puhelimeksi se on varustettu yllättävän hyvällä 48 megapikselin kolmoiskameralla. Myös 20 megapikselin etukameralla selfiet pitäisi onnistua ihan kivasti. Xiaomi on varustettu 3070 maH akulla ja se tukee pikalatausta, joka on loistava uutinen tämän hintaluokan puhelimelle. 

    Kuorilla väriä ja persoonaa esiin

    Suojan hankinta on tärkein tehtävä uuden laitteen hankinnan jälkeen. Jotta saisit pidettyä upean puhelimesi mahdollisimman hyvässä kunnossa ja erityisesti toiminnassa, tarvitset suurella todennäköisyydellä suojakotelon ja panssarilasin sitä varten. Valikoimamme kuoret eivät ole ainoastaan hyvin suojaavia, vaan valittavaa löytyy niin värien kuin materiaalien perusteella. Eivätkä hinnatkaan päätä huimaa, edullisimmat tuotteemme ovat hinnaltaan noin 10 euron tienoilla. Lompakko malliset suojakkotelot ovat oikea valinta, jos tykkäät säilyttää muutaman tärkeän kortin aina matkassa. Xiaomi Mi 9 SE takakannen peittävät suojat puolestaan pitävät puhelimesi mukavan ohuena, mutta samalla suojaavat laitettasi reunoja myöten. Oikeiden kuorien löydyttyä kannattaa ehdottomasti hankkia kaveriksi panssarilasi, jotta Xiaomi Mi 9 SE:n kallisarvoinen näyttö säilyisi ehjänä mahdollisimman kauan.

    Muut hyödylliset tarvikkeet

    Kun olet viimeistellyt uuden laitteesi suojauksen kuorien avulla, niin meiltä Mobiilitukusta löytyy myös h

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä