Mi 9 SE

Xiaomi Mi 9 SE kuoret nyt helposti ja kätevästi kotimaisesta Mobiilitukun verkkokaupasta suoraan kotiovelle! Meillä on suojakuoria ihan joka lähtöön riippumatta väristä tai materiaalista. Jos tarvitset suojauksen lisäksi muutamaa korttipaikkaa niin lompakko malliset suojakotelot ovat mainio valinta, niiden avulla voit säilyttää tärkeimmät kortit aina mukanasi. Jos taas tykkäät pitää Xiaomi Mi 9 SE puhelimesi virtaviivaisena ja ohuena, niin esimerkiksi ultraohuet kuoret ovat kuin tehty sinulle. Valikoimastamme löytyy suojakuorien lisäksi myös kaikki tarvittavat kaapelit, laturit, autotelineet yms. Xiaomi Mi 9 SE puhelimelle. Me Mobiilitukun väki takaamme sinulle super mukavaa asiakaspalvelua, sekä tottakai toimituksen hintaan 0€! Tervetuloa tekemään löytöjä Xiaomi Mi 9 SE puhelimelle!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi 9 SE kuorilla turvaa arkeen

    Xiaomi julkaisi keväällä uudet 9 -sarjan älypuhelimensa. Kyseinen SE - malli on huomattavasti edullisempi versio uusista huippupuhelimista. Sitä on saatavilla noin 295 euron hintaan. Xiaomi Mi 9 SE puhelimessa on 5,97 tuuman AMOLED näyttö ja sen näyttö-runkosuhde on kiitettävät 90,4 prosenttia. Sormenjälkilukija laitteessa on sijoitettu näyttöön. Tämän hintaluokan puhelimeksi Xiaomi Mi 9 SE:ssä on yllättävän hyvä 48 megapikselin kolmoiskamera. Myös 20 megapikselin etukameralla selfiet pitäisi onnistua ihan kivasti. Xiaomi Mi 9 SE on varustettu 3070 maH akulla ja se tukee pikalatausta, joka on loistava uutinen tämän hintaluokan puhelimelle. 

    Xiaomi Mi 9 SE kuorilla väriä ja persoonaa esiin

    Suojakuorien hankinta on tärkein tehtävä uuden Xiaomi Mi 9 SE laitteen hankinnan jälkeen. Jotta saisit pidettyä upean puhelimesi mahdollisimman hyvässä kunnossa ja erityisesti toiminnassa, tarvitset suurella todennäköisyydellä suojakuoret ja panssarilasin sitä varten. Valikoimamme kuoret eivät ole ainoastaan hyvin suojaavia, vaan valittavaa löytyy niin värien kuin materiaalien perusteella. Eivätkä hinnatkaan päätä huimaa, edullisimmat suojakuoret ovat noin 10 euron tienoilla. Lompakko malliset suojakuoret ovat oikea valinta, jos tykkäät säilyttää muutaman tärkeän kortin aina matkassa. Xiaomi Mi 9 SE takakuoret puolestaan pitävät puhelimesi mukavan ohuena, mutta samalla suojaavat laitettasi reunoja myöten. Oikeiden kuorien löydyttyä kannattaa ehdottomasti hankkia kaveriksi panssarilasi, jotta Xiaomi Mi 9 SE:n kallisarvoinen näyttö säilyisi ehjänä mahdollisimman kauan.

    Xiaomi Mi 9 SE kuorien kaveriksi lisätarvikkeita

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä