Mi 9 Lite Kuoret

Xiaomi Mi 9 Lite suojakuoria on meiltä saatavilla monissa eri väreissä sekä materiaaleissa ja pyrimme jatkuvalla syötöllä päivittämään tuotevalikoimaa entisestään. Pelkät suojakuoret eivät kuitenkaan yksinään riitä suojaamaan Xiaomi Mi 9 Lite puhelinta täydellisesti, vaan näyttöä varten kannattaa ehdottomasti hankkia panssarilasi. Meidän Q&E panssarilasi on edullinen vakuutus nimenomaan näyttöä varten ja se hoitaa aivan varmasti tehtävänsä. Panssarilasi myös sopii täydellisesti Xiaomi Mi 9 Lite suojakuorien kanssa, joten sitäkään ei tarvitse murehtia. Me Mobiilitukun poppoo pyritään tarjoamaan asiakkaillemme kaikki mahdollinen helposti yhdestä ja samasta paikasta, joten lisätarvike valikoimastamme löytyy kaikkea super siistiä tarviketta puhelimen kaveriksi. Muistathan, että tilatessasi meiltä saat aina ilmaisen ja nopean toimituksen tuotteillesi. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Mi 9 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi 9 Lite suojakuoria suurenmoinen valikoima

    Mikäli arvostat käytännöllisyyttä, niin lompakko malliset suojakotelot ovat oikein mainio valinta. Normaaleiden Xiaomi Mi 9 Lite kuorien sijaan niistä löytyy kansiläppä, jossa on 2-3 korttipaikkaa, sekä erillinen tasku esimerkiksi seteleille. Näin tärkeimmät muutamat kortit kulkevat aina mukanasi, eikä erillistä lompakkoa välttämättä tarvita lainkaan. Vaikka laittaisit taskuihin useammankin kortin, niin suojakotelot säilyvät silti maltillisen kokoisena ja puhelin mahtuu edelleen helposti taskuun. 

    Lompakko suojakotelot ovat muutenkin todella käteviä, jos tykkäät katsella esimerkiksi videoita tai sarjoja, niin kansiläpän saa taitettua kivasti niin, että se pysyy tukevasti pystyssä vaikkapa sängyllä. Valita voit useista erilaisista väreistä, mustahan on aina tunnetusti tyylikäs, mutta erityisesti näin kesäisin myös pirteämmät versiot sopivat kaikille!

    Xiaomi Mi 9 Lite perinteiset rungon suojaavat kuoret

    Jos lompakko suojakotelot eivät tunnu itsellesi sopivilta ja pidät enemmän ohuemman profiilin versiosta niin valinnanvaraa löytyy myös näistä Xiaomi Mi 9 Lite kuorista. Nykyään puhelimet ovat itsessään jo melkoisen näyttäviä ja tyylikkäitä, kiitos kirkkaiden maalipintojen ja materiaalien. Jos haluat säilyttää puhelimen alkuperäisen värin näkyvillä, niin ultraohut suojakuori on täydellinen valinta. Se on täysin läpinäkyvä ja todella ohut, joten puhelin säilyy mukavan virtaviivaisena, mutta samaan aikaan hyvin suojattuna. Perinteisiä Xiaomi Mi 9 Lite suojakuoria on kuitenkin monia muitakin kuin läpinäkyviä, voit esimerkiksi korostaa puhelimen rungon reunoja Lux-kuorilla

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä