Xiaomi Mi 9 kuoret

Xiaomi Mi 9 kuorien avulla pidennät puhelimesi elinikää! Oikeiden kuorien avulla puhelimesi voi säilyä uuden veroisena hamaan tulevaisuuteen saakka. Valikoimastamme löydät kuoret moniin eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Xiaomi Mi 9 puhelimesi käytettävyys ei kuitenkaan tarvitse kärsiä kuorien takia, vaan meillä on tarjota myös esimerkiksi ultraohuita vaihtoehtoja, joita ei meinaa edes huomata käytössä. Kuorien avulla saat myös tehtyä Xiaomi Mi 9 puhelimestasi juuri sinulle oikean näköisen. Voit tehdä valintasi useiden eri värien, materiaalien ja mallien väliltä. Lompakko suojakoteloiden ansiosta sinun ei tarvitse enää kaupungille lähtiessäsi raahata erikseen lompakkoa mukaan, vaan tarvittavat pankki- ja ajokortit saat mukavasti kotelon sisään. Tutustu Xiaomi Mi 9 valikoimaamme ja viimeistele tilaus, sinun ei tarvitse edes huolehtia postikuluista kun tilaat kotimaisesta Mobiilitukusta! 

Mi 9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi 9 on oikea tehopaketti, suojaa se kuorilla

    Xiaomi julkaisi helmikuussa 2019 uuden mallinsa Mi 9:n. Xiaomi Mi 9 on muotoiltu ohueksi ja tyylikkääksi, se on vain 7,6 mm paksu ja painaa 173g. Xiaomi Mi 9 on varustettu upouudella Snapdragon 855 -piirisarjalla, joka on huomattavasti edeltäjäänsä tehokkaampi. Muistikortille puhelimessa ei ole erillistä paikkaa, mutta tallennustila ei pitäisi todellakaan loppua kesken, sillä puhelinta on saatavilla sekä 64gb, että 128gb versioina. Xiaomi Mi 9:n takakansi on varustettu kolmella 48+16+12 megapikselin kameralla, joiden ansiosta upeat kuvat ovat taattu. Myös etukameralla saa komeita selfieitä, sillä siinä on 20 megapikseliä. Puhelimen akku on 3300 mAh, joten tehoa riittää kovemmallakin käytöllä koko päiväksi. Xiaomi Mi 9:n akun saa ladattua nopeasti täyteen, lisäksi latauksen pystyy myös suorittamaan langattomasti.

    Tee Xiaomi Mi 9:stä oman näköisesi suojakuorilla

    Meidän valikoimastamme löydät Xiaomi Mi 9:lle joka tilanteeseen sopivat suojakuoret, halusitpa sitten mahdollisimman paljon suojaa, näppärää käytettävyyttä tai vain enemmän väriä puhelimeen kuorien avulla. Hankkimalla suojakuoret et ainoastaan lisää näyttävyyttä, vaan myös suojaat puhelimesi mahdollisia iskuja, likaa tai pudotuksia vastaan. Pelkästään suojakuoret eivät kuitenkaan välttämättä riitä. Monet ajattelevat että lompakkomallinen suojakuori suojaa tarpeeksi, mutta usein puhelin tippuu juuri sitä käytettäessä kun läppä on ylhäällä, eikä suojaa näyttöä. Suosittelemme viimeistelemään Xiaomi Mi 9:n suojauksen esimerkiksi panssarilasilla, jolla turvaat puhelimen tärkeimmän osan nykypäivänä, näytön. Tärkeintä meille on kuitenkin, että Xiaomi Mi 9 suojakuoret täyttävät tarpeesi ja kriteerisi, olivatpa ne mitä tahan

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä