Mi 10 Pro kuoret

Xiaomi Mi 10 Pro kuoret tekevät näyttävästä puhelimesta vielä paremman näköisen ja ennen kaikkea huomattavasti kestävämmän. Näin sinun ei tarvitse pelätä jokaista puhelimen runkoon tai näyttöön sattuvaa iskua, vaan laite pysyy ehjänä ja uuden veroisena.

Tuotteet

6 tuotetta

Xiaomi Mi 10 Pro – suojaa se kuorilla!

Tyylikkäästi muotoiltu Xiaomi Mi 10 Pro puhelin tukee uutta 5G tekniikkaa ja siinä on myös muita vuoden 2020 puhelimista tuttuja ominaisuuksia. Näyttö on suurikokoinen 6,67” super AMOLED näyttö, joka yltää aivan puhelimen reunasta reunaan. Takapuolella oleva neloiskamera takaa, että puhelimella saa otettua loistavat kuvat sekä päivänvalossa, että hämärässä. Myöskään erilaisista kuvaefekteistä ei tarvitse pihistellä. Tämän uutuuden, kuten myös muidenkin, heikkona kohtana on kuitenkin sen kestävyys. Suurikokoinen näyttö on alttiina rikkoontumiselle sekä puhelimen lasista valmistettu runko. Onneksi suojakuoret ovat hyvä, edullinen ja helppo ratkaisu tehdä Xiaomi Mi 10 Pro puhelimesta iskunkestävä.

Helppo asentaa ja vaihtaa 

Xiaomi Mi 10 Pro kuoret asettuvat puhelimen päälle täydellisesti ja näppäinten käyttö onnistuu vaivattomasti, sillä niiden kohdalle on tehty painamista helpottavat painikkeet. Kuorten paikalleen asentaminen onnistuu keneltä tahansa eikä se vie aikaa kuin muutaman sekunnin verran. Aseta puhelimen toinen kylki suojan sisään ja paina puhelimen toiselta puolelta. Naps ja puhelin on paikoillaan. Jos haluat vaihtaa itsellesi erilaisen Mi 10 Pro suojan, esimerkiksi suojakotelon, nosta puhelimen kulma pois kuoren sisältä ja sitten saat vedettyä laitteen pois. 

Suojakuorten vaihtaminen on suosittua puuhaa, sillä erilaisissa tilanteissa saattaa tarvita erilaisia ominaisuuksia. Esimerkiksi urheiltaessa on mukavaa, että Xiaomi Mi 10 Pro pysyy mahdollisimman ohuena ja kevyenä. Tällöin kannattaa valita mahdollisimman ohuet suojat, jolloin puhelimen voi asettaa kätevästi vaikkapa käsivarsikoteloon. Arkipäivän muissa tilanteissa maksukorttien ja seteleiden kuljettaminen onnistuu vaivattomasti puhelimen kanssa samassa paikassa, kun käytössä on kansiläpällinen suojakotelo.

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Mobiilitukku on tarjonnut puhelimille lisätarvikkeita jo vuodesta 2013 saakka. Liity sinäkin yli 200 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja tilaa parhaat Xiaomi Mi 19 Pro kuoret verkkokaupastamme. Toimitamme ne sinulle nopeasti suoraan kotiin. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi puhelintarvikkeet johonkin muuhun, onnistuu se näppärästi, sillä verkkokaupassamme on kattava 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Toimituskuluja ei ole, joten tervetuloa tekemään tilaus kotimaisesta verkkokaupasta!