Mi 10 Pro kuoret

Xiaomi Mi 10 Pro kuoret tekevät näyttävästä puhelimesta vielä paremman näköisen ja ennen kaikkea huomattavasti kestävämmän. Näin sinun ei tarvitse pelätä jokaista puhelimen runkoon tai näyttöön sattuvaa iskua, vaan laite pysyy ehjänä ja uuden veroisena. Valitse joko kannellinen suojakotelo tai ohuempi runkoa suojaava suojakuori. Löydät molempia suojatuotteita useissa eri väreissä Xiaomi Mi 10 Pro puhelimelle. Kaikista suosituin väri on tietenkin musta, mutta onneksi löydät kattavasta valikoimastamme myös pirteämpiä värejä kuten pinkkiä, kultaista, hopeista ja ruusukultaista. Muistathan suojata suurikokoisen Mi 10 Pro puhelimen 6,67” näytön joko suojakalvoilla tai panssarilasilla. Tilaa parhaat kuoret Mobiilitukusta, toimitamme ne sinulle nopeasti ilman postikuluja!

Mi 10 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi 10 Pro – suojaa se kuorilla!

    Tyylikkäästi muotoiltu Xiaomi Mi 10 Pro puhelin tukee uutta 5G tekniikkaa ja siinä on myös muita vuoden 2020 puhelimista tuttuja ominaisuuksia. Näyttö on suurikokoinen 6,67” super AMOLED näyttö, joka yltää aivan puhelimen reunasta reunaan. Takapuolella oleva neloiskamera takaa, että puhelimella saa otettua loistavat kuvat sekä päivänvalossa, että hämärässä. Myöskään erilaisista kuvaefekteistä ei tarvitse pihistellä. Tämän uutuuden, kuten myös muidenkin, heikkona kohtana on kuitenkin sen kestävyys. Suurikokoinen näyttö on alttiina rikkoontumiselle sekä puhelimen lasista valmistettu runko. Onneksi suojakuoret ovat hyvä, edullinen ja helppo ratkaisu tehdä Xiaomi Mi 10 Pro puhelimesta iskunkestävä.

    Helppo asentaa ja vaihtaa 

    Xiaomi Mi 10 Pro kuoret asettuvat puhelimen päälle täydellisesti ja näppäinten käyttö onnistuu vaivattomasti, sillä niiden kohdalle on tehty painamista helpottavat painikkeet. Kuorten paikalleen asentaminen onnistuu keneltä tahansa eikä se vie aikaa kuin muutaman sekunnin verran. Aseta puhelimen toinen kylki suojan sisään ja paina puhelimen toiselta puolelta. Naps ja puhelin on paikoillaan. Jos haluat vaihtaa itsellesi erilaisen Mi 10 Pro suojan, esimerkiksi suojakotelon, nosta puhelimen kulma pois kuoren sisältä ja sitten saat vedettyä laitteen pois. 

    Suojakuorten vaihtaminen on suosittua puuhaa, sillä erilaisissa tilanteissa saattaa tarvita erilaisia ominaisuuksia. Esimerkiksi urheiltaessa on mukavaa, että Xiaomi Mi 10 Pro pysyy mahdollisimman ohuena ja kevyenä. Tällöin kannattaa valita mahdollisimman ohuet suojat, jolloin puhelimen voi asettaa kätevästi vaikkapa käsivarsikoteloon. Arkipäivän muissa tilanteissa maksukorttien ja seteleiden kuljettaminen onnistuu vaivattomasti puhelimen kanssa samassa paikassa, kun käytössä on kansiläpällinen suojakotelo.

    Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

    Mobii

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä