Xiaomi Mi 10 Kuoret

Xiaomi Mi 10 kuorien alta paljastuu Xiaomin huippu-uutuus, joka tuo Xiaomia kokoajan lähemmäs älypuhelinmarkkinoiden huippua. Puhelimesta löytyy suuri 6,67 tuuman näyttö, joka hyppää suoraan markkinoiden kärkeen SuperAMOLED tekniikan ansiosta.

Tuotteet

5 tuotetta

Xiaomi Mi 10 suojakuorissa riittää valinnan varaa

Millaisista Xiaomi Mi 10 kuorista sinä pidät? Vuosien varrella olemme nähneet lukemattoman määrän erilaisia suojia, joista suosituimpia ovat olleet erityisesti Inkit-kuoremme. Inkit on suojakuorivalmistaja, joka pyrkii tarjoamaan toinen toistaan upeampia suojaustuotteita, mahdollisimman monelle puhelinmallille. Xiaomi Mi 10 suojakuori valikoimassa ei aluksi Inkit-kuoria ole, mutta pyrimme tuomaan nämäkin tuotteet valikoimiimme. Puhelimen suojat ovat pitkään olleen pääasiassa vain yksivärisiä suojia toisensa perään, eikä aidolle persoonallisuudelle ja kauniille kuvionnille ja designille ole ollut sopivaa vaihtoehtoa. Siksi Inkit tarjoaakin upeita kukka ja luontoaiheisia suojia, mutta myös esimerkiksi langattomat laturi näissä samoissa designeissa.

Lompakkokotelossa on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia

Xiaomi Mi 10 suojakotelot eli ns lompakko suojakotelot tarjoavat käyttäjälleen suojaa ja käteviä ominaisuuksia, joita ei kaikissa taustakuorissa ole mahdollista saada. Tärkein ominaisuus näissä on tietysti kortti ja setelitaskut, joiden ansiosta puhelimen mukana kulkee sekä tärkeimmät kortit ja setelit. Tämä helpottaa montaa asiaa, olitpa sitten vaikka ulkona juhlimassa tai muuten vain haluat mahdollisimman kevyet kantamukset mukaasi. Xiaomi Mi 10 kuorista löydät yli 10 erilaista lompakkomallista suojaa, kaikki hieman erilaisia tai erivärisiä.

Toinen kätevä ominaisuus läpällisessä Xiaomi Mi 10 suojakuoressa on, että kannen voi taitella itselleen mieluisaan asentoon. Takakannessa on taitos, joka mahdollistaa puhelimen kääntelyn niin, että saat näytön juuri oikeaan asentoon katsoessasi videoita, elokuvia tai vaikkapa pelatessasi puhelimella. Tämä helpottaa montaa asiaa, kun sinun ei tarvitse rakennella tukia tai telineitä, että puhelin pysyy halutussa asennossa.

Ultraohut suojakuori on suosituin tuote 

Xiaomi Mi 10 kuorista yksittäinen tuote on selkeästi läpinäkyvä Ultraohut suojamme. Vain 0,5mm paksu TPU-muovista valmistettu suoja turvaa puhelinta pienemmiltä kolhuilta ja iskuilta sekä erityisesti naarmuilta. Tämä on loisto tuote niille, jotka eivät usko pudottelevansa puhelinta paljoakaan, mutta haluavat huomaamattoman perussuojan puhelimelle.

Kaikki nämä tuotteet löydät Xiaomi Mi 10 suojakuori valikoimastamme ja tietysti matkaan löytyy myös panssarilasit.