Sony Xperia Z5 Premium kuoret

Sony Xperia Z5 Premium kuoret antavat puhelimestasi paremman otteen. Yleensä puhelin rikkoutuu sen tippuessa maahan, koska arvokas laite on liukas. Sony Xperia Z5 Premium kuoret pelastavat sinut tältä ongelmalta. Kuoret yksilöivät samalla puhelimesi sinun näköiseksi. Meidän tuotevalikoima puhelimellesi on laaja, joten löydät varmasti itseäsi miellyttävän materiaalin ja värin. Värivalikoimamme kuorissa on pinkistä mustaan ja aina läpinäkyviin asti. Tilaa siis Sony Xperia Z5 premium puhelimen kuoret meiltä Mobiilitukun miehiltä ja naisilta! Meiltä saat aina ILMAISEN ja nopean 1-3 arkipäivän toimituksen, sekä oikeasti loistavan ja persoonallisen asiakaspalvelun! Palautukset meille onnistuvat kätevästi veloituksetta. Mobiilitukun yrittäjät kiittävät ja toivottavat sinulle mutkattomia ostohetkiä Sony Xperia Z5 Premium kuorten parissa!

Xperia Z5 Premium

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia Z5 Premium Puhelimen Kuoret

    Sony Xperia Z5 Premium on tulevaisuuden teknologialla varustetun 4K-puhelin. Sony Xperia Z5 Premium on nimensä mukaisesti premium-luokan puhelin. Tämä Sony näyttää maailman 4K-versiona, joka on nelinkertaisesti niin tarkka kuin monissa uusissa älypuhelimissa olevat Full HD -näytöt. Xperia Z5 Premium skaalaa automaattisesti kuvat ja videot 4K-tarkkuuteen, joten saatat nähdä asioita joita et ole ennen edes huomannut! Kun näyttö loistaa kirkkauttaan, kannattaa myös puhelimen muu ulkoasu paketoida loistavasti upeilla lisätarvikkeilla. Jos uusin teknologia yhdistettynä käytännölliseen 5,5 tuuman näyttöön (ulkoiset mitat 154,4 x 76,0 x 7,8 mm; 181g) kiinnostaa, Sony Xperia Z5 Premium on sinun valintasi.

    Sony Xperia Z5 Premium kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Sony Xperia Z5 Premium kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia Z5 Premium kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Sony Xperia Z5 Premium kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Sony Xperia Z5 Premium puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Sony Xperia Z5 Premium puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. So

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä