Sony Xperia Z5 kuoret

Sony Xperia Z5 kuoret istuvat täydellisesti puhelimesi päälle, minkä jälkeen sinun laitteesi ei hätkähdä tippaakaan kolhuja tai naarmuja aiheuttavia pieniä jyväsiä. Rikkonaisella luurilla ei tee mitään, eikä naarmuinenkaan laite ole ollenkaan mielekäs, koska näytöstä ei meinaa saada mitään selvää. Nämä ongelmat on kuitenkin helppo ehkäistä hankkimalla Sony Xperia Z5 kuoret. Reunoista ja kulmista kiinnittyvät Sony Xperia Z5 kuoret pysyvät paikallaan jämäkästi ja niiden paikoilleen asettaminen onnistuu helposti keneltä tahansa. Voit vaikka päivittäin vaihtaa omaan puhelimeesi täysin uudenlaisen tyylin. Sony Xperia Z5 kuoret löytyvät kaikissa mieluisimmissa väreissä. Mitään toimituskuluja kaupassamme ei ole, vaan postikulut ovat 0€. Toimitamme Sony Xperia Z5 kuoret sinulle nopeasti 1-3 arkipäivän kuluessa.

Xperia Z5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia Z5 Puhelimen Kuoret

    Sony Xperia Z5 puhelimen 0,03 sekunnin automaattitarkennus takaa sen, että ehdit kuvaamaan kaikki huomaamasi hetket. 23 megapikselin kamera ja 5-kertainen zoomaus huolehtivat kuvien laadukkuudesta, edes zoomaus ei tuo ylimääräistä kohinaa ja epäselvyyttä kuvaan. Illan ja yön hämäryydessä otetut kuvat eivät häviä laadultaan päivällä otettuihin, tämän laitteen kamera ei nimittäin pimeää pelkää. Voit käyttää Sony Xperia Z5 puhelinta huoletta myös sateessa tai vaikkapa hiekka-aavikolla. 5,2 tuumainen Sony Xperia Z5 on kooltaan 146 x 72,1 x 7,45 mm ja painoltaan 156,5 grammaa. Sony Xperia Z5 puhelimen näyttö on ns. Full HD näyttö (1080 x 1920 pikseliä).

    Sony Xperia Z5 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Sony Xperia Z5 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia Z5 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Sony Xperia Z5 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Sony Xperia Z5 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Sony Xperia Z5 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Sony Xperia Z5 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä