Sony Xperia Z5 Compact kuoret

Sony Xperia Z5 Compact kuoret pitävät näppärän kokoisen puhelimen edelleen näppärän kokoisena, koska Sony Xperia Z5 Compact kuoret istuvat paikoilleen täydellisesti. Laitteen ulkomitat eivät juurikaan kasva, vaan pysyvät kutakuinkin samana. Erona aikaisempaan on kuitenkin, että puhelimesi on jopa eksponentiaalisesti iskunkestävämpi. Sony Xperia Z5 Compact kuoret pitävät laitteen siis paremmassa turvassa, minkä vuoksi se kestää käytössäsi parempana pidempään. Ehjä puhelin on kuitenkin mieluisampi käyttää kuin rikkonainen. Sony Xperia Z5 Compact kuoret on saatavilla monissa eri materiaaleissa ja väreissä, minkä lisäksi niiden sisältämät ominaisuudet hieman vaihtelevat. Toisissa on esimerkiksi luottokorttipaikat ja toiset ovat superohuita. Toimitamme Sony Xperia Z5 Compact kuoret sinulle nopeasti 1-2 arkipäivässä, eikä erillisiä toimituskuluja ole!

Xperia Z5 Compact

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia Z5 Compact Puhelimen Kuoret

    Sony Xperia Z5 Compact on kompakti puhelin (ulkoiset mitat: 127 x 65 x 8,9 mm, paino: 138 g) 4,6 tuuman HD-näytöllä. Puhelin tarjoaa laadukkaat ominaisuudet vaativiinkin toiveisiin, vaativallekin käyttäjälle. Kompaktissa puhelimessa on 23 megapikselin kamera, sormenjälkitunnistin sekä pitkä akkukesto. Sony Xperia Z5 Compact on vesitiivis IP68-suojaluokituksen mukaisesti. Sony Xperia Z5 Compact sopii paljon kuvaavalle käyttäjälle. Kameran nopea automaattitarkennus tarkentaa kohteeseen vain 0,03 sekunnissa. 23 megapikselin pääkameran lisäksi puhelimessa on 5 megapikselin etukamera, joten kuvaat upeat selfiet itsestäsi vaivattomasti hyvällä kuvanlaadulla. Sony Xperia Z5 Compact on saatavissa upeissa väreissä, esimerkiksi valkoisena, mustana, kultaisena, vihreänä ja pinkkinä.

    Sony Xperia Z5 Compact kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Sony Xperia Z5 Compact kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia Z5 Compact kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Sony Xperia Z5 Compact kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Sony Xperia Z5 Compact puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Sony Xperia Z5 Compact puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin,

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä