Sony Xperia Z3 kuoret

Sony Xperia Z3 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Sony Xperia Z3 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Xperia Z3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia Z3 Puhelimen Kuoret

    Sony Xperia Z3 on vuonna 2014 julkistettu älypuhelin, joka toimii Android käyttöjärjestelmällä. Tämä mahdollistaa, jokaisen puhelimen räätälöimisen omanlaiseksi, uniikiksi kokonaisuudeksi. 146 x 72 x 7,3 mm kokoinen 152 g painava Sony Xperia Z3 puhelimessa on 3gb sisäistä muistia, mutta sitä voi jatkaa jopa 128gb asti erillisellä microSD muistikortilla. Sony Xperia Z3 puhelimessa on 5.2 tuuman kokoinen Full HD näyttö (1080 x 1920 pikselin tarkkuudella), josta on hyvä selata mediaa ja huippulaadukkaita kuvia, jotka on otettu laitteen 20.7 megapikselin kameralla. Sony Xperia Z3 puhelimen etukameralla on helppo ottaa hyviä selfieitä, jotka voi jakaa parilla painalluksella helposti someen.

    Sony Xperia Z3 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Sony Xperia Z3 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia Z3 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Sony Xperia Z3 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Sony Xperia Z3 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Sony Xperia Z3 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Sony Xperia Z3 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi m

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä