Sony Xperia Z3 Compact kuoret

Sony Xperia Z3 Compact kuorien tärkeyttä ei välttämättä ymmärrä edes ennen kuin laite luiskahtaa käsistä ensimmäisen kerran kivikovalle lattialle. Pudotuksia vastaan suojautuu helpoiten suojaamalla laitteen asianmukaisesti tarpeellisilla lisävarusteilla. Jo hyvän suojan saat ostamalla Sony Xperia Z3 Compact kuoret, mutta nykyajan älypuhelimissa on erittäin tärkeää käyttää myös näytön panssarilasia, sillä näyttö on aina laitteen herkin osa ja alttiina iskuille. Sony Xperia Z3 Compact kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on suojattu kauttaaltaan, joten pieniä pudotuksia ei tarvitse enää säikähtää. Toimitamme kaikki Sony Xperia Z3 Compact kuoret ja tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä ja muistathan, että meillä on aina ilmaiset toimituskulut! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Xperia Z3 Compact

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia Z3 Compact Puhelimen Kuoret

    Sony Xperia Z3 Compact on yksi ensimmäisistä älypuhelimista, joiden ISO-arvo on ISO 12800. Tämä oli aiemmin vain kalliiden digitaalikameroiden ominaisuus. Nyt voit ottaa hyviä kuvia huonommassakin valaistuksessa ja saada upeita otoksia sinun Sony Xperia Z3 Compact mobiililaitteella. Sony Xperia Z3 Compact -älypuhelimissa on 25 mm:n laajakulma, minkä ansiosta kuvaan mahtuu suurempi osa kohteesta, sekä SteadyShot Intelligent Active -kuvanvakaaja, joka auttaa säilyttämään terävän videokuvan. Vain 127,3 x 64,9 x 8,6 mm kokoinen Sony Xperia Z3 Compact puhelin painaa vain 129 grammaa, joten tämän kompakti ja tehokas kuvauslaite on helppo kuljettaa kaikkialle taskun tai laukun pohjalla.

    Sony Xperia Z3 Compact kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Sony Xperia Z3 Compact kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia Z3 Compact kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Sony Xperia Z3 Compact kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Sony Xperia Z3 Compact puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Sony Xperia Z3 Compact puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Sony Xperia Z3 Compact kuoret suojaavat laite

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä