Sony Xperia XZ2 Premium kuoret

Sony XZ2 Premium kuorilla piristät puhelimesi pintaa ja samalla suojaat kallisarvoisen puhelimesi. Upeilla ominaisuuksilla varusteltu puhelin on Sonyn parhaimmistoa viimevuosien laitteista, ja siksi onkin tärkeää, että muistat hankkia ikiomat Sony Xperia XZ2 Premium kuoret valikoimastamme. Meiltä löydät kattavan valikoiman Sony Xperia XZ2 Premium suojakuoria ja koteloita ja voitkin valita kaikenlaisista läpällisistä värikkäistä suojista, perinteisiin taustakuoriin vaikkapa ihan vain läpinäkyvänä. Tärkeää on suojata myös puhelimen näyttö, ja siksi voitkin valita monenlaisista näytönsuojista kuten panssarilaseista ja suojakalvoista. Tule siis ja hanki omat Sony Xperia XZ2 Premium suojakuoret ilmaisella toimituksella ja palautuksella. Toimitamme tuotteet nopeasti 1-3 arkipäivän sisällä suoraan postilaatikkoosi! Meillä saat kaupan päälle myös loistavan asiakaspalvelun.

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ2 Premium kuoret muokkaavat laitteestasi haluamasi näköisen

    Sony Xperia XZ2 Premium on Sony Xperia XZ2 ja Sony Xperia XZ2 Compact mallien ”isoveli” ja onkin nimensä mukaisesti malleista suurin. Suurehko ja tarkka 5.8 tuuman näyttö, 19 megapikselin kamera ja sulava muotoilu tekevät puhelimesta käyttökokemuksen arvoisen. Värimaailmasta löytyy kromin musta ja kromin hopea vaihtoehto. Jos kumpikaan näistä värivaihtoehdoista ei ole mieleesi, niin yhteensopivilla Sony Xperia XZ2 Premium kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Lisäksi Sony Xperia XZ2 Premium kuoret tuovat laitteeseesi pitoa ja uusia ominaisuuksia.

    Millaiset ovat sinulle sopivimmat Sony XZ2 Premium kuoret?

    Sony XZ2 Premium kuoret ovat mitoitettu istumaan laitteesi päälle täydellisesti jättäen kameran, liittimet ja muut tarvittavat näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Valikoimastamme löydät Sony Xperia XZ2 Premium kuoria eri mallisina, eri materiaaleista valmistettuna ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Omaan käyttöön sopivimpien kuorien valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta haluaa. Haluatko, että saat kuljetettua tärkeimmät maksukorttisi aina puhelimen kuoressa? Vai etsitkö jotain mahdollisimman ohutta ja huomaamatonta suojaa? Vai kenties Sony Xperia XZ2 Premium kuorta, joka antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen puhelimeen. Mietittyäsi tarpeita suojan suhteen on sinun helppo tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin ja löytää käyttöösi juuri se sopivin Sony Xperia XZ2 Premium kuori.

    Sony Xperia XZ2 Premium kuoret ja panssarilasi ovat ehdottomia lisävarusteita

    Sinulle mieluisimmat Sony Xperia XZ2 Premium kuoret klikattuasi ostoskoriin suosittelemme sinua vielä viimeistelemään suojauksen näytön panssarilasilla. Näytön panssari

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä