Sony Xperia XA Ultra kuoret

Sony Xperia XA Ultra kuoret tuovat päivittäisen käyttölaitteesi turvaksi suojaa ja helpottavat myös sinun arkeasi, koska voit kuljettaa useita kortteja ja seteleitä mukanasi. Suojaaminen on ehkä tärkein syy, miksi hankkia Sony Xperia XA Ultra kuoret, koska suurinäyttöinen älypuhelin on aina alttiina rikkoontumiselle ja naarmuuntumiselle. Monet tykkäävät myös, että lompakkoa ei tarvitse erikseen kuljettaa, vaan saat kaiken kuljetettua näppärästi samassa paketissa. Näin säästät myös tilaa taskuista. Sony Xperia XA Ultra kuoret ovat saatavilla mm. mustana, valkoisena, pinkkinä ja punaisena. Löydät siis varmasti sinua miellyttävät Sony Xperia XA Ultra kuoret! Muistathan, että erillisiä postikuluja sinun ei tarvitse maksaa, sillä toimituskulut ovat ilmaiset. Saat tilaamasi Sony Xperia XA Ultra kuoret nopeasti 1-3 arkipäivässä.

Xperia XA Ultra

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XA Ultra - suojaa se kuorilla

    Erittäin suurella näytöllä 6.0” näytöllä varustettu Sony Xperia XA Ultra julkaistiin keväällä 2016 Sonyn Xperia perheeseen. Näin isolla näytöllä varustettua puhelinta ei oltu nähtykään Sonyn valikoimassa aiemmin. XA Ultra onkin loistava valinta, jos tykkää katsoa puhelimelta sarjoja esimerkiksi Netflixistä. Koska puhelimella on paljon kokoa, niin on se myös tärkeää suojata sen mukaisesti kuorilla. Väitämme, että mitä suurempi puhelin, niin sitä alttiimpi se on tipahtamaan tai luiskahtamaan käsistäsi, joten hanki siihen suojat ennen kuin tämä sattuu kohdallesi.

    Eikö Xperia XA Ultra julkaistu värissä jonka halusit – tee se itse kuorilla 

    Tarjoamme laajan valikoiman Xperia XA Ultra kuoria, jotta voisit suojata laitteesi sinulle mieluisalla tavalla. Sony Xperia XA ultra julkaistiin kolmessa värissä; mustana, valkoisena ja lime-kultaisena. Kuitenkin jos haaveilit vaikkapa pinkistä tai sinisestä puhelimesta, niin se onnistuu helposti ostamalla tämän väriset kuoret. Kuorien värillä teet puhelimesta juuri itsesi näköisen ja tuot sillä esiin personalisuutasi. Jos tiedät tunteen, kun on kiire jonnekin ja Xperia XA Ultra ei löydy mistään, niin suosittelemme sinulle lämpimästi kirkkaita ja värillisiä kuoria ja näin puhelin erottuu sieltä sohvatyynyjen välistä helpommin. Kuitenkin suosituin värin Xperia XA Ultra kuorissa on musta, sillä se on aina varma valinta, mutta mitä jos rikkoisit rajoja ja kokeilisit jotain muuta vaihteeksi?

    Suuri näyttö – suojaa se

    Vaikka Xperia XA Ultra kuoret suojaavat laitettasi jo sen rungosta, niin on näyttö vielä ilman suojausta. Etenkin kun näyttö on näinkin valtava, kannatta

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä