Sony Xperia X Performance kuoret

Sony Xperia X Performance kuoret sopivat tämän tyylikkään puhelimen kumppaniksi erinomaisesti ja ne ovat jopa erittäin hyödylliset. Enää sinun ei tarvitse huolestua kaikista kolhuista ja naarmuista, kun asetat täydellisesti paikoilleen istuvat Sony Xperia X Performance kuoret puhelimen päälle. Voit siis hymyssä suin pitää luurisi mukanasi myös kaikkein kovimmissakin haasteissa, eikä sen rikkoontumista tarvitse huolehtia. Kaikista suojaavimmat Sony Xperia X kuoret ulottuvat 360 asteen säteelle rungosta suojaten takaosan ja kulmien lisäksi myös näytön. Näytön suojaamiseen kannattakin panostaa, koska se on koko laitteen tärkein osa. Sony Xperia X Performance kuoret sopivat yhteen suojalasin kanssa. Toimitamme tilaamasi Sony Xperia X Performance kuoret 1-3 arkipäivässä ja toimituskulut ovat täysin ilmaiset.

Xperia X Performance

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojaa Xperia X Performance laitteesi kuorilla – se käy käden käänteessä

    Älypuhelimet ovat nykyisin tärkeä osa ihmisten elämää. Bussissa istuessa tai kaupungilla kävellessä huomaa väkisin, että yllättävän moni näprää puhelintaan. Mutta oletko koskaan kiinnittänyt huomiota, kuinka moni on suojannut laitteensa kuorilla? Nimittäin ei riittävän moni. Nykyajan älypuhelimet, kun Xperia X Performance ovat ilman kuoria liukkaita ja vaurioituvat helposti. Kun olet käyttänyt X summan puhelimeesi, niin miksi et suojelisi sitä kuorilla jotka maksavat pienen summan verrattuna puhelimesi hintaan. Jo hintaan 8,95€ saat loistavan suojauksen X Performance laitteellesi. Ja nostaessasi budjettiasi avautuu sinulle koko ajan lisää valikoimaa suojauksen suhteen.

    Minkälainen suojaus sopii juuri minulle?

    Xperia X Performancelle löydät valikoimastamme laajan kattauksen erilaisia kuoria, jotka alkavat tuosta mainitsemastamme 8,95 eurosta. Tällä hinnalla löydät Xperia X Performance S-line kuoret, joilla saat loistavan pidon laitteeseesi ja kuoren reunat nousevat hieman näytön yläpuolelle ja näin näyttökin on jo hieman suojatumpi. Satsaamalla muutaman euron enemmän löydät myydyimmän tuotteemme Ultraohuen kuoren, joka on loistava valinta, kun haluat pitää Xperia X Performancesi mahdollisimman ohuena. Ultraohut suojakuori on vain 0.3mm paksu ja läpinäkyvä, joten laitteesi pysyy suojattunakin alkuperäisen näköisenä ja kokoisena. Seuraavalta hintatasolta löydät huiman suosion saavuttaneet X Performance Armor kuoret, joilla teet laitteestasi särmikkään ja joukosta erottuvan. Armor kuorista löytyy myös taitettava tukijalka, jolla asetat X Performance

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä