Sony Xperia X Compact kuoret

Sony Xperia X Compact kuoret pidentävät puhelimesi elinikää huomattavasti, minkä lisäksi se myös säilyy parempikuntoisena, kun esimerkiksi ikäviä naarmuja laitteen pintaan ei ilmesty. Sony Xperia X Compact kuoret asettuvat paikalleen sulavasti, jolloin kulmat, taustat, reunat ja parhaassa tapauksessa myös näyttö on turvassa arjen harmillisilta sattumilta. Suurinäytöllisissä älypuhelimissa näyttö on kaikista herkimmin hajoava ominaisuus, mutta oikeanlaiset Sony Xperia X Compact kuoret pitävät myös näytön ehjänä. Täysin puhelimen paketoivat Sony Xperia X Compact kuoret ovat siis kaikista parhaat suojaavuuden kannalta. Ne sisältävät myös korttipaikat. Sony Xperia X Compact kuoret ja muut tilaukset toimitetaan todella nopeasti 1-3 arkipäivässä perille, eikä sinun tarvitse maksaa edes toimituskuluja, sillä ne ovat 0€!

Xperia X Compact

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia X Compact kuoret – mallikohtaisia koteloita

    Monesti kysellään sopiiko Xperia X Compact laitteeseen Xperia X puhelimen suojakuoret, koska nimet ovat kuitenkin lähellä toisiaan? No eipä ne sovi, sillä Xperia X Compact on huomattavasti pienempi laite edeltäjäänsä verrattuna. Koska puhelimet ovat erilaisia ja – kokoisia, niin valikoimastamme löytyy molemmille laitteelle oma laaja kuorivalikoima. Tietysti yleiskäyttöiset kotelot sopivat näille molemmille malleille.

    Xperia X Compact kuoria löytyy valikoimastamme laidasta laitaan, niin mallin kuin värin suhteen, jotta löydät juuri sinua itseäsi miellyttävimmän vaihtoehdon. Perus keinonahkaisten lompakkokuorien ja silikonisten S-line kuorien lisäksi tarjoamme valikoimassamme brändituotteita, joihin kuuluu pitkä valmistajantakuu. Eli, jos tuote menee käytössäsi rikki, niin saat automaattisesti uuden kotelon valmistajalta.

    Krusell – Ruotsalaista Designia

    Krusell on ruotsalainen firma, joka valmistaa käsintehtyjä laadukkaita kuoria puhelimille. Heidän valikoimaa löytyy meidänkin tarjonnasta, kuten esimerkiksi nahkainen Krusell Ekerö suojakotelo Xperia X Compact laitteellesi. Tällä nahkaisella X Compact kotelolla puhelimesi näyttää tyylikkäältä ja viimeistellyltä. Kaikki eivät kuitenkaan halua kotelo mallista kuorta, joten meiltä löytyy myös Krusellin valmistamia kirkkaita suojakuoria. Kaikissa Krusellin tuotteissa on elinikäinen takuu, kunhan tilaaman tuotteen käy rekisteröimässä heidän sivuilleen.

    Celly – koteloita ja lisätarvikkeita

    Valikoimastamme löytyy myös Cellyn valmistamia tuotteita. Cellyn valmistama Xperia X Compact Celly wally on valmistettu laadukkaasta keinonahkasta ja antaa viimeistellyn lookin laitteellesi. Tässä Cellyn kotelossa on valmi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä