Sony Xperia M4 Aqua kuoret

Sony Xperia M4 Aqua kuoret tekevät tästä pölyn- ja roiskevedenpitävästä puhelimesta myös iskunkestävän laitteen. Kun olet panostanut puhelimesi iskunkestävyyteen, voit kuljettaa sitä huoletta paikasta toiseen, eikä minkäänlaiset olosuhteet haittaa yhteistä matkaanne. Erilaiset Sony Xperia M4 Aqua kuoret tuovat erilaisen määrän suojaavuutta luuriisi, mutta tärkeimpänä neuvona voidaan pitää, että mitä enemmän massaa laitteen ympärillä on, sitä enemmän osumia se kestää. Sony Xperia M4 Aqua kuoret suojaavat parhaassa tapauksessa puhelimen kaikkialta, mukaan lukien rikkoontumisherkän näytön. On hyvä muistaa, että Sony Xperia M4 Aqua kuoret tuovat mukanaan myös esim. luottokorttipaikan, setelitaskun ja katselutelineen. Kun tilaat Sony Xperia M4 Aqua kuoret, toimituskulut ovat tasan 0€ ja voit odottaa tilauksen saapumista 1-3 arkipäivässä tilauksestasi.

Xperia M4 Aqua

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojaa Xperia M4 Aqua laitteesi kuorilla – se kannattaa

    Sinulla on varmasti lähipiirissäsi tuttu tai tuttuja keillä on mennyt puhelin rikki tavalla tai toisella. Voi olla, että laitteessa on ollut alun perinkin vikaa ja se on vaihdettu takuun kautta uuteen tai puhelin on tipahtanut klassisesti vessanpönttöön, eikä sille ole enää mitään tehtävissä. Nämä kaksi esimerkkiä eivät kuitenkaan ole niitä yleisimpiä syitä miten puhelimet menevät ihmisten käytössä rikki. Yleisin syy on se, että kun on ostettu uusi hieno puhelin, niin unohdetaan sen suojaus tai ajatellaan, että ei se rikkoudu. Ikävä kyllä nykyajan älypuhelimet, kuten Xperia M4 Aqua rikkoontuvat yllättävän helposti ilman kuoria. Huonoimmassa tapauksessa riittää yksi pudotus ja uuden laitteen näyttö onkin jo halki, eikä sen korjauttaminen ole halpaa. Mieti siis kaksi kertaa tilaatko ne Xperia M4 Aqua kuoret muutamalla klikkauksella suoraan kotiisi vai katsotko mitä laitteellesi tapahtuu ilman suojausta. Suosittelemme lämpimästi tuota ensimmäistä vaihtoehtoa.

    Miten suojaan Xperia M4 Aqua laitteeni?

    Xperia M4 Aquan suojaus kannattaa aloittaa sopivilla kuorilla. Sinulle sopivimmat M4 Aqua kuoret ovat ne, jotka näyttävät juuri sinulta ja täyttävät tarpeesi ominaisuuksien suhteen. Jos kaipaat parempaa näppituntumaa liukkaaseen Xperia M4 Aqua laitteeseesi, niin valitse silikonimaiset S-line kuoret ja pito puhelimeen on taattu. Vastaavana tuotteena tarjoamme Xperia M4 Aqua ultraohuen kuoren, joka on myös hyvällä pidolla varustettu ja vain 0,3mm paksu, joten kuorta ei edes huomaa käytössä. Ultraohut kuori on siis loistava valinta, kun haet mahdollisimman ohutta ja huomaamatonta suojaa Xperia M4 Aqua laitteellesi. Näiden molempien M4 Aqua kuorien suojaavuus on tärkeää viimeistellä n

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä