Sony Xperia L1 kuoret

Sony Xperia L1 puhelin on mukana jokaisessa arjen käänteessä. Puhelimen ongelma on, että se ei kestä iskuja. Suojakuorilla ehkäiset puhelimen ennenaikaista hajoamista ja kolhiintumista. Suojalasi suojaa Xperia L1 puhelimen herkimmän osan eli näytön. Lähtökohtaisesti suojalasilla varustetun puhelimen pudotessa hajoaa näytön sijaan suojalasi, joka on helppo vaihtaa uuteen. Puhelimen kuoret ehkäisevät myös näytön ja suojalasin hajoamista. Sony Xperia L1 kuoria on saatavilla lompakkomallisina, joiden mukana kulkee kätevästi tärkeimmät pankkikortit ja näyttö on suojassa läppäkannen alla. Toinen kuori vaihtoehto on puhelimen takakannen peittävä suojakuori, jonka kanssa puhelimen käyttö on helpompaa, kun Xperia L1:n kotelon kantta ei tarvitse avata käyttöä varten.

Xperia L1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia L1 kannattaa suojata!

    Sony Xperia L1 puhelimelle on saatavilla kuoria lompakkomallisina, sekä takakannen peittävinä suojakuorina. Lompakkosuojakotelon etuna on, että saat suojattua puhelimen näytön kotelon kannella, ja mukana kulkee kätevästi tärkeimmät pankkikortit. Takakannen peittävät Sony Xperia L1 puhelimen kuoret taas ovat selvästi ohuemmat ja niitä käyttäessä ei tarvitse avata läppäkoteloa.

    Erityisesti suojakuorien kanssa olisi näyttö tärkeää suojata hajoamista vastaan. Valikoimastamme löytyykin juuri Xperia L1 puhelimelle suunniteltu panssari suojalasi, jonka tärkein ominaisuus on sen iskeytyessä hajota pirstaleiksi puhelimen oman näytön sijaan. Kyseessä siis halpa vakuutus puhelimen näytölle, ja samalla näyttö pysyy naarmuuntumattomana!

    Sony Xperia L1 kuoret – must have lisätarvike

    Sony Xperia L1 kuoret ovat ehdottomasti tärkein lisätarvike, jota uuden puhelimesi kaveriksi tarvitset. Toki on myös muita käyttöä helpottavia tarvikkeita, mutta Xperia L1 kuoret ovat niistä kaikista tärkeimmät yhdessä näytön rikkoontumiselta pelastavan panssarilasin kanssa. Tämä ihan siitä syystä, että Sony L1 kuorilla lisäät laitteen iskunkestävyyttä jopa eksponentiaalisesti. Uuden ja kalliin puhelimen ostajat harvemmin kuitenkaan innostuvat ajatuksesta naarmuisesta tai kolhiintuneesta laitteesta.

    Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että Sony Xperia L1 puhelimen kuoret ovat sitä suojaavampia, mitä enemmän niissä on tavaraa puhelimen ympärillä. Tämä on loogista, koska enempi materiaali suojaa luonnollisestikin paremmin. Valikoimassamme on useita erilaisia Xperia L1 kuoria, joten toivomme, että sinulla on hauskaa etsiessäsi niitä!

    Sony Xperia L1 kuoria ostamassa – milloin saan

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä