Sony Xperia 10 Plus kuoret

Sony Xperia 10 Plus vaatii kumppanikseen huippuluokan suojakuoret. Puhelimen ongelmana nimittäin on sen liukas pintamateriaali, eikä se kestä kovin hyvin pudotuksia. Hankkimalla puhelimen kuoret ennaltaehkäiset laitteesi ennenaikaista hajoamista. Samaan aikaan ne lisäävät puhelimeesi persoonaa, väriä ja tyyliä. Pelkkä kuori ei kuitenkaan tee Sony Xperia 10 Plussasta täysin iskunkestävää, vaikka ne paljon auttavatkin. Panssarilasi on täydellinen hankinta kuorien kaveriksi, sillä sen avulla saat suojattua myös suurikokoisen näytön. Tarjoamme sinulle suuren valikoiman erilaisia suojia, ilmaisen toimituksen sekä huippuluokan asiakaspalvelun. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Xperia 10 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia 10 Plus kannattaa ehdottomasti suojata kuorilla

    Oletko harkinnut ostavasi uuden puhelimen ja päätynyt kenties valitsemaan Sony Xperia 10 Plussan? Uuden puhelimen oston jälkeen tärkein tehtävä on suojata se oikein, jotta uusi laitteesi kestäisi ehjänä ja selviäisi päivittäisestä käytöstä. Suojakuoret on tehty ensisijaisesti suojaamaan laitettasi kolhuja, naarmuja ja likaa vastaan, mutta samalla saat tuotua myös persoonallisuuttasi esiin värien ja kuvioiden avulla. Haluammekin tarjota sinulle ja puhelimellesi mahdollisimman pitkän yhteisen taipaleen, joten tutustu kattavaan suojusvalikoimaamme.

    Miten suojata Sony Xperia 10 Plus oikein?

    Mitä sitten pitäisi hankkia, jotta puhelin kestäisi mahdollisimman hyvin? Ensimmäisenä ehdottomasti suojakuoret. Meiltä Mobiilitukusta löydät varmasti sinun puhelimeesi sopivat suojat. Sony Xperia 10 Plussalle on saatavana esimerkiksi lompakko mallisina koteloina, sekä takakannen ja reunat suojaavia kuoria. Lompakko mallisissa koteloissa on kansiläppä, jossa on myös vähintään yksi korttitasku. Saatkin tärkeimmät kortit aina mukaasi. Kun olet suojannut puhelimesi rungon, muistathan suojata myös näytön. Tähän tarkoitukseen on tehty panssarilasit, jotka ovat todella kestävää materiaalia. Näin näyttö kestää iskuja loistavasti. Erillisen näytönsuojan hankkiminen on suositeltavaa, sillä se on huomattavasti edullisempi verrattuna rikkoontuneen näytön vaihtamiseen. Suosittelemmekin käyttämään Xperia 10 Plus suojakoteloa ja panssarilasia samaan aikaan, jolloin sen kestävyys on parhaalla tasolla.

    Kuoret toimivat yhdessä muiden lisätarvikkeiden kanssa

    Löydät kattavasta valikoimastamme kaiken tarvittavan Sony Xperia 10 Plus puhelimen päivittäiseen käyttöön, esimerkiksi ulkona liikkumiseen. Lenkille lähtiess&a

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä