Samsung Galaxy S5 Mini kuoret

Samsung Galaxy S5 Mini kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy S5 Mini puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy S5 Mini

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S5 Mini Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy S5 mini -puhelimessa on sormenjälkiskanneri, jonka ansiosta se on erittäin turvallinen. Kahdeksan megapikselin Samsung Galaxy S5 mini -kameralla kuvaat nopeita otoksia tiukemmassakin kuvaustilanteessa. Ominaisuuksina mm.Geo-tagging, panorama ja HDR- kuvaustilat. HDR parantaa kuvan dynamiikkaa ja valaistusta tehden kuvista entistä tasapainoisempia. Samsung Galaxy S5 Minin Download Booster -ominaisuudella voidaan käyttää samanaikaisesti sekä Wi-Fi että LTE -yhteyksiä, jolloin puhelin on jatkuvasti tehokkaan datayhteyden varassa ja tiedonsiirtonopeuksissa päästään aivan uusiin lukemiin. Samsung Galaxy S5 Mini puhelimen näyttö on 4,5 tuuman kokoinen (720 x 1280 pikseliä) ja muuten mitoiltaan 131,1 x 64,8 x 9,1 mm ja 120g painoinen.

    Samsung Galaxy S5 Mini kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S5 Mini kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S5 Mini kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S5 Mini kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy S5 Mini puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy S5 Mini puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvit

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä