Samsung Galaxy S5 Active kuoret

Samsung Galaxy S5 Active kuoret ovat yksinkertainen tapa tehdä omasta puhelimesta entistä henkilökohtaisempi käyttölaite, sillä ne lisäävät laitteeseen monia helppokäyttöisyyttä lisääviä ominaisuuksia. Ehkä paras asia, mitä Samsung Galaxy S5 Active kuoret tuovat, ovat esimerkiksi pankki- ja luottokorttipaikat, setelitasku, katselutelineeksi taittuminen ja näyttöä suojaava kansiläppä. Ominaisuuksien lisäksi Samsung Galaxy S5 Active kuoret tuovat laitteeseen täysin uusia tyylejä ja värimaailmoja, kuten pinkin, sinisen, punaisen ja ruskean. Liukaspintaisesta laitteesta saattaa hankalasti saada pitävää otetta, mutta Samsung Galaxy S5 Active kuoret korjaavat tämänkin ongelman, eikä ote varmastikaan lipsu! Tiesithän, että panostamme nopeaan vain 1-3 arkipäivän toimitukseen, jotta saat Samsung Galaxy S5 kuoret nopeasti itsellesi. Edes toimituskuluja sinun ei tarvitse maksaa, koska ne ovat pyöreät 0€!

Galaxy S5 Active

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S5 Active Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy S5 Active on täynnä älykkäitä ominaisuuksia aktiiviseen elämään. Älä anna älypuhelimesi rajoittaa elämäntyyliäsi, vaan ota se mukaan mihin tahansa itse menetkin. Samsung Galaxy S5 Active on ääriolosuhteiden ystävien valinta ja toimii se myös muussa käytössä koska siinä on 5,1 tuuman Super AMOLED kosketusnäyttö. Näytöltä somen selaaminen onnistuu paremmin kuin koskaan ennen. 145,3 x 73,4 x 8,9 mm kokoinen Samsung Galaxy S5 Active painaa 170 grammaa, joten se sujahtaa taskuun lähes huomaamattomasti. Samsung Galaxy S5 Activen 16 megapikselin kameralla otat upeat otokset missä tahansa. Myös hyvälaatuiset selfiet onnistuvat laitteen 2 mp kameralla.

    Samsung Galaxy S5 Active kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S5 Active kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S5 Active kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S5 Active kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy S5 Active puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy S5 Active puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tar

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä