Samsung Galaxy S3 kuoret

Samsung Galaxy S3 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy S3 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy S3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S3 Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy S3 (i9300) on korealaisen Samsungin valmistama älypuhelin, joka tuli myyntiin Suomen markkinoille 29. toukokuuta 2012. Samsung Galaxy S3 puhelimen näyttö on monikosketusta tukeva kapasitiivinen 4,8 tuuman HD Super AMOLED (PenTile) -kosketusnäyttö, resoluutio on 1280×720 (HD) toistaen 16 miljoonaa väriä. Näytön pinta on Corning Gorilla 2 -lasia ja puhelimen kuoret muovia. Samsung Galaxy S3 on kooltaan 136,6 x 70,6 x 8,6 mm, joten se sopii helposti taskuun tai laukkuun, eikä se painakkaan kuin 133 grammaa. Samsung Galaxy S3 puhelimessa on laadukas 8 megapikselin takakamera sekä 1.9 megapikselin etukamera, jolla selfiet onnistuvat hyvällä kuvanlaadulla.

    Samsung Galaxy S3 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S3 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S3 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S3 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy S3 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy S3 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy S3 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä