Samsung Galaxy Note10 Lite kuoret

Kun Samsung Galaxy Note10 Lite puhelin on haettu myymälästä tai pakettiautomaatista, ensimmäisiä hankintoja ovat suojakuoret. Kannattaa jopa ennakoida ja ostaa kuoret ennen kuin puhelin edes saapuu, näin saat suojattua puhelimesi heti käyttöönoton yhteydessä. Löydät tälle Samsungin keväällä julkaistulle uutuudelle erilaisia suojakuoria ja – koteloita monissa eri väreissä ja materiaaleissa laajasta valikoimastamme. Samsung Galaxy Note10 Lite on kooltaan jopa 6,7” tuumaa ja sen runko on valmistettu alumiinista. Suuren koon ja liukkaiden materiaalien takia puhelimesta on vaikea saada hyvää otetta, mutta onneksi suojakuoret korjaavat tilanteen ja saat puhelimesta vankan otteen. Muista viimeistellä puhelimen suojaus näytön panssarilasilla, näin puhelimesi on suojattu kauttaaltaan. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan, jossa on maailman parasta asiakaspalvelua ja supernopeat toimitukset!

Galaxy Note10 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Samsung Galaxy Note10 Lite – suojaus on makuasia

    Valikoima erilaisia suojatarvikkeita Samsung Galaxy Note10 Litelle on todella laaja, joten mahdotonta on sanoa mikä olisi paras. Jokainen meistä haluaa erilaisia asioita tarvikkeista, joten sinun pitää pohtia mitkä ominaisuudet sopivat sinulle. Haluatko, että kuori olisi mahdollisimman ohut ja huomaamaton. Vai pidätkö lompakkokoteloista, joihin saat tärkeimmät korttisi matkaan. Haluatko kenties saada puhelimen kätevään asentoon videoiden katselemista varten vai jotain muuta. Valikoimistamme löydät monipuoliset suojakotelot lompakoista ohuisiin flip covereihin, joten varmasti löydät meiltä sopivanlaisen Samsung Galaxy Note10 Lite suojakuoren.

    Samsung Galaxy Note10 Lite – valitse Mobiilitukku!

    Miksi puhelin kannattaa sitten suojata ja miksi Samsung Galaxy Note10 Lite suojakuoreet kannattaa tilata juuri meiltä Mobiilitukusta. Meidän tilauksiimme on aina mahdollista saada ilmainen toimitus ja pyrimme siihen, että toimitus on myös salaman nopea. Tilauksissa on aina 30 päivän tyytyväisyystakuu, ja voitkin myös vaihtaa tilaamasi tuotteet aina täysin ilmaiseksi. Jos ostoksistasi sinulle ilmenee mitä tahansa kysyttävää, palvelee aidosti ystävällinen asiakaspalvelumme nopeasti ja joustavasti.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä