Samsung Galaxy J5 (2015) kuoret

Samsung Galaxy J5 (2015) kuoret ovat tärkeä askel kohti arkielämässä loistavasti mukana pysyvää iskunkestävää laitetta. Hanki omaa silmääsi miellyttävät Samsung Galaxy J5 (2015) kuoret monista eri mallisista ja värisistä vaihtoehdoista. Nahkaiset, kangaspintaiset ja värikkäät Samsung Galaxy J5 (2015) kuoret ovat kaikki suosittuja tuotteita, joissa jokaisessa on oma erikoisuutensa, käyttötarkoituksensa ja ominaisuutensa. Esimerkiksi nahkaiset Samsung Galaxy J5 (2015) kuoret sisältävät lähes poikkeuksetta näyttöä suojaavan kansiläpän, jossa on yhdestä kolmeen korttipaikkaa esimerkiksi pankki- ja kirjastokortille. Tämän lisäksi se myös, taittuu vaakatasossa siten, että saat puhelinlaitteesi miellyttävään asentoon pöydälle. Meiltä tehdyissä tilauksissa toimituskulut ovat 0€ suuruiset ja Samsung Galaxy J5 (2015) kuoret toimitetaan suorastaan häikäisevän nopeasti, sillä lähetykset saapuvat perille 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

Galaxy J5 (2015)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy J5 (2015) Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy J5 (2015) -puhelin on kevyt ja superohut, mutta mistään ominaisuuksista ei ole tingitty. Nopeasti aktivoituva Samsung Galaxy J5 (2015) kamera ja valoherkkä objektiivi, hauskat selfie-ominaisuudet ja salama sekä etu- että takakamerassa takaavat onnistuneet kuvat tilanteessa kuin tilanteessa. Äärimmäisellä virransäästötilalla saat tiukoissa paikoissa säästettyä hyvin Samsung Galaxy J5 (2015) puhelimen akkua, tehokas prosessori takaa monien toimintojen yhtäaikaisen tekemisen ja 5 tuuman Super AMOLED -näyttö tarkentaa kaiken puhelimesi näytöllä olevan huippuunsa. Samsung Galaxy J5 (2015) on kooltaan 142,1 x 71,8 x 7,9 mm ja painoltaan 146 grammainen puhelin, joka on varmasti mieluisa laite, jopa kaikkein vaativimmallekin teknologianiilolle. Joillekin puhelimen koko saattaa olla kuitenkin este. Onneksi Samsungilta löytyy pienempiä malleja tällöin, esimerkiksi J3 (2016) mallimerkinnällä varustettuja puhelimia.

    Samsung Galaxy J5 (2015) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy J5 (2015) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy J5 (2015) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy J5 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy J5 (2015) puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy J5 (2015) puh

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä