Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret

Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret ovat perustarvike, joka kannattaa hankkia puhelimen kaveriksi mahdollisimman pikaisesti, jottei laitteelle kerkeä sattumaan mitään ikävää kuten näytön halkeamista. Löydät valikoimastamme varmasti sinulle mieluisat Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret, sillä valittavana on esimerkiksi kansiläpällisiä, värikkäitä, kuviollisia ja ultraohuita pehmeäpintaisia tuotteita. Koska vaihtelu virkistää kannattaa harkita, että hankkisiko sitä kerralla useat erilaiset Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret, joita voisi sitten käyttää erilaisissa tilanteissa. Olisihan se hienoa, että Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret sopisivat sekä sporttiseen ulkoilu- että juhlavaan illallistilanteeseen. Sinun ei tarvitse maksaa toimituskuluja, sillä ne ovat tasan 0€, mutta Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret toimitamme sinulle kyllä nopeasti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi.

Galaxy J5 (2016)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy J5 (2016) Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy J5 (2016) on edullinen puhelin erityisesti kuvaajille. 13 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera takaavat terävät maisema- ja selfiekuvat, jotka on helppo jakaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan käden käänteessä. Uudistunut muotoilu on miellyttävän pyöreää ja istuu erinomaisesti käteen. Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen 5.2 tuuman Super AMOLED -näyttö on tarkka, kirkas ja värikäs. MicroSD-muistikorttipaikalla laajennat tallennustilaa jopa 128 gigatavuun asti. Ulkoisilta mitoiltaan 145.8 x 72.3 x 8.1 mm ja 159 g painavan Samsung Galaxy J5 (2016) mallimerkintä on J510FN. Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimessa on upean pyöreää tyyliä ja tehokasta suorituskykyä jokaiselle mobiililaitekäyttäjälle, joskin tänä päivänä siitä on julkaistu jo uudempi ja entistä tehokkaampi J5 (2017) puhelinmalli!

    Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdess&

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä