Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret

Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret ovat perustarvike, joka kannattaa hankkia puhelimen kaveriksi mahdollisimman pikaisesti, jottei laitteelle kerkeä sattumaan mitään ikävää kuten näytön halkeamista

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy J5 (2016) Puhelimen Kuoret

Samsung Galaxy J5 (2016) on edullinen puhelin erityisesti kuvaajille. 13 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera takaavat terävät maisema- ja selfiekuvat, jotka on helppo jakaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan käden käänteessä. Uudistunut muotoilu on miellyttävän pyöreää ja istuu erinomaisesti käteen. Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen 5.2 tuuman Super AMOLED -näyttö on tarkka, kirkas ja värikäs. MicroSD-muistikorttipaikalla laajennat tallennustilaa jopa 128 gigatavuun asti. Ulkoisilta mitoiltaan 145.8 x 72.3 x 8.1 mm ja 159 g painavan Samsung Galaxy J5 (2016) mallimerkintä on J510FN. Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimessa on upean pyöreää tyyliä ja tehokasta suorituskykyä jokaiselle mobiililaitekäyttäjälle, joskin tänä päivänä siitä on julkaistu jo uudempi ja entistä tehokkaampi J5 (2017) puhelinmalli!

Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Samsung Galaxy J5 (2016) suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät kuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei Samsung Galaxy J5 (2016) liu’u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät kuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Kovapintaiset Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret ovat tyylikkäät ja tarjoavat jopa villejä kuvioita ja värejä personoimaan mobiililaitettasi tyylikkäämmäksi. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa puhelimen päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimeen. Koska Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös puhelimen tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee puhelimestasi osa asustettasi!

Samsung Galaxy J5 (2016) kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin

Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE