Samsung Galaxy A6+ kuoret

Samsung Galaxy A6+ kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan. Parhaassa tapauksessa ne jopa pelastavat laitteesi rikkoontumiselta ikävän pudotuksen sattuessa. Samsung Galaxy A6+ kuoria valitessasi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia suojaukselta tarvitset esimerkiksi värin, mallin ja materiaalin suhteen. Haluatko, että ne ovat mahdollisimman huomaamattomat, erittäin suojaavat vai onko sinulle tärkeintä Samsung Galaxy A6+ kuorien ulkonäkö? Sen päätät sinä ja mielestämme paras vaihtoehto sinulle on se, joka täyttää kaikki tarpeesi ja on juuri sinun itsesi näköinen. Sinulle sopivimmat Samsung Galaxy A6+ kuoret valittuasi muistathan vielä suojata laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Näytön suojaat parhaiten panssarilasilla, jonka jälkeen pienet pudotukset eivät hidasta menoasi.

Galaxy A6+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A6+ kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat

    Samsung Galaxy A6+ on Samsungin A-sarjan uusin tulokas ”pikkuveljensä” Samsung Galaxy A6 laitteen kanssa. Ne julkaistiin samaan aikaan toukokuussa 2018. Ulkomuodoltaan ja –näöltään Samsung Galaxy A6+ on lähes identtinen pikkuveljensä kanssa, mutta täytyy muistaa, että samat kuoret eivät sovi molempiin malleihin. Nimittäin Samsung Galaxy A6+ on kooltaan suurempi ja se on varusteltu suuremmalla 6.0” HD+ sAMOLED Infinity -näytöllä. Mainittakoon myös, että samainen Super AMOLED näyttö löytyy myös hiukan arvokkaammista A8 puhelimista. Joten jos budjetti antaa myöden, niin kannattaa myös A8 mallisarjaa miettiä. Samsung Galaxy A6+:sta löytyy myös 16 megapikselin etu- ja takakamerat, jotka ovatkin kuvaamista rakastavalle ihmiselle ihanteelliset. Värimaailmasta löytyy mustaa, kultaista, sinistä ja laventelin lilaa sävyä, mutta jos mikään näistä väreistä ei ole mieleisesti, niin Samsung Galaxy A6+ kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen värisen ja näköisen kuin haluat.

    Paras Samsung Galaxy A6+ kuori on sinun itsesi näköinen

    Valikoimastamme löydät Samsung Galaxy A6+ kuoria laidasta laitaan, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon mallin, materiaalin ja värin suhteen. Toisille mieluisin kuori vaihtoehto on puhelimen taustaan asetettava takakuori, toisten makuun ovat lompakkosuojakotelot ja toiset taas tykkäävät eniten Samsungin valmistamista kuorista. Tärkeintä Samsung Galaxy A6+ kuorta valitessa on, että se sopii käyttöösi, siinä on tarvitsemasi ominaisuudet ja se on sinun itsesi näköinen. 

    Samsung Galaxy A6+ suojauksen viimeistelet näytön panssarilasilla

    O

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä