Galaxy A6+

Samsung Galaxy A6+ kuoret

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy A6+ kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat

Samsung Galaxy A6+ on Samsungin A-sarjan uusin tulokas ”pikkuveljensä” Samsung Galaxy A6 laitteen kanssa. Ne julkaistiin samaan aikaan toukokuussa 2018. Ulkomuodoltaan ja –näöltään Samsung Galaxy A6+ on lähes identtinen pikkuveljensä kanssa, mutta täytyy muistaa, että samat kuoret eivät sovi molempiin malleihin. Nimittäin Samsung Galaxy A6+ on kooltaan suurempi ja se on varusteltu suuremmalla 6.0” HD+ sAMOLED Infinity -näytöllä. Mainittakoon myös, että samainen Super AMOLED näyttö löytyy myös hiukan arvokkaammista A8 puhelimista. Joten jos budjetti antaa myöden, niin kannattaa myös A8 mallisarjaa miettiä. Samsung Galaxy A6+:sta löytyy myös 16 megapikselin etu- ja takakamerat, jotka ovatkin kuvaamista rakastavalle ihmiselle ihanteelliset. Värimaailmasta löytyy mustaa, kultaista, sinistä ja laventelin lilaa sävyä, mutta jos mikään näistä väreistä ei ole mieleisesti, niin Samsung Galaxy A6+ kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen värisen ja näköisen kuin haluat.

Paras Samsung Galaxy A6+ kuori on sinun itsesi näköinen

Valikoimastamme löydät Samsung Galaxy A6+ kuoria laidasta laitaan, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon mallin, materiaalin ja värin suhteen. Toisille mieluisin kuori vaihtoehto on puhelimen taustaan asetettava takakuori, toisten makuun ovat lompakkosuojakotelot ja toiset taas tykkäävät eniten Samsungin valmistamista kuorista. Tärkeintä Samsung Galaxy A6+ kuorta valitessa on, että se sopii käyttöösi, siinä on tarvitsemasi ominaisuudet ja se on sinun itsesi näköinen. 

Samsung Galaxy A6+ suojauksen viimeistelet näytön panssarilasilla

Oli valintasi mikä tahansa Samsung Galaxy A6+ kuori tai kotelo, niin muistathan viimeistellä laitteesi suojauksen vielä näytön panssarilasilla. Näyttö on tunnetusti puhelimen herkin osa ja ilman suojausta alttiina iskuille. Monesti kuulee sanovan, että panssarilasi on ”edullinen vakuutus” ja tottahan sen on, sillä panssarilasi voi pelastaa laitteesi rikkoontumiselta. Panssarilasi on tavalliseen muovikalvoon verrattuna helppo asentaa, kunhan huolehtii, että väliin ei pääse pölyhiukkasia asennuksen aikana. Tuntuma panssarilasilla on samanlainen kuin Samsung Galaxy A6+ omalla näytöllä, joten et edes huomaa panssarilasin paikallaan oloa. Suosittelemme lämpimästi panssarilasin käyttöä kaikkien Samsung Galaxy A6+ kuorien kanssa. 

Toimitamme kaikki Samsung Galaxy A6+ kuoret ja muut tilaukset supernopealla ja ilmaisella toimituksella kotimaisesta varastostamme. Mobiilitukun porukka toivottaa sinulle mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme!