OnePlus 2 kuoret

OnePlus 2 Kuoret piristävät ja suojaavat puhelintasi sekä helpottavat monia pieniä arjen haasteita. Usein puhelimen oma pintamateriaali on pirullisen liukas ja tämä aiheuttaa suuren osan puhelimen putoamisista ja hajoamisista. Siksi OnePlus 2 kuoret ovat monipuolinen apu tähän ongelmaan. OnePlus 2 kuoret valikoimasta löydät mm. erilaisilla materiaaleilla valmistettuja suojia, joka ehkäisee putoamista ja näin näytön hajoamista. Myös monipuolisuutta tuovat lompakkomalliset OnePlus 2 kuoret ova todella suosittu valinta, sillä tällöin kuljetat puhelimen lisäksi samassa paketissa niin tärkeimmät luottokortit kuin setelitkin. OnePlus 2 kuoret ovat siksi myös käytännöllisen ihmisen valinta! Hanki mieleisesi suojat meiltä Mobiilitukusta, sillä meillä pakettiin kuuluu ILMAINEN toimitus, 1-3 arkipäivän toimitus ja bonuksena myös loistava ja ymmärtävä asiakaspalvelu!

OnePlus 2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    OnePlus 2 kuoret - suojaamista sinun makuusi 

    Oletko koskaan miettinyt miksi sinun pitäisi tai kannattaisi suojata sinun OnePlus 2 laitteesi? Varmasti jokainen on. Kenenkään ei tarvitse tai ketään ei pakoteta suojaamaan puhelinta kuorilla, mutta se on suotavaa. Enkä usko kenenkään haluavan OnePlus 2 laitteen kolhiintuvan ja näyttävän epäsiistiltä. Pahimmassa tapauksessa ei tarvita kuin yksi kohtalokas lipsahdus kädestä ja OnePlus 2 laitteesi on entinen.

    Monille tärkeintä kuorien valitsemisessa on niiden suojaavuus, mutta yhtä paljon niiden ulkonäkö. OnePlus 2 kuorilla näytät ihmisille oman persoonaasi. Varma valinta värin valinnassa on musta, läpinäkyvä tai ruskea jotka sopivat hillityille tai yksinkertaisuutta rakastaville ihmiselle. Jos kuitenkin olet räväkkä persoona tai haluat suojien sopivan täydellisesti asuusi löytyy värivalikoimasta sinulle vaihtoehtoja joka lähtöön! Puhelimia valmistetaan nykyisin vain lähinnä basic väreissä, kuten mustassa, valkoisessa ja harmaassa muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Kuten OnePlus 2 julkaistiin ainoastaan yhdessä värissä, mutta kuorilla teet siitä juuri sen värisen kuin itse haluat.

    Väri hanskassa, malli hukassa

    OnePlus 2 kuorien värimaailmaa kartoitettiinkin jo, mutta mitenkäs se malli? Halutko sujauttaa tärkeimmät korttisi kätevästi laitteesi kuoreen mukaan vai haluatko OnePlus 2 säilyvän mahdollisimman ohuena? Jos kaipaat, että voit kantaa tarvitsemiasi kortteja ja vaikkapa muutamaa seteliä OnePlus 2 laitteesi mukana valitse lompakkomallinen kuori, eikä enää tarvitse huolehtia, jos lompakko onkin jäänyt kotiin. Tai kuvittele, kun lähdet käymään kävelyllä jonka päätteeksi ajattelet hakevasi kaupasta kotoa loppuneen maidon, niin sinun ei tarvitse kanta

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä