Nokia G50 5G Kuoret

Nokian odotettu uutuus G50 5G on nyt täällä! Kyseessä on tähän asti Nokian edullisin 5G-puhelin, jossa on kuitenkin huippuominaisuudet. Laitteesta löytyy mm. erittäin suuri 6,82 tuuman näyttö ja takaa löytyy kolmoiskamera. Puhelin kannattaakin ehdottomasti suojata asianmukaisesti Nokia G50 5G kuorilla, että puhelin säilyttää kauniin ulkomuotonsa virheettömänä pidempään. Suuren kokonsa vuoksi puhelin voi olla käsissä vaikea pideltävä, mutta valikoimamme suojakuoret sekä parantavat otettasi puhelimesta sekä tekevät siitä persoonallisen. Näyttö on puhelimen herkin osa, joten tämä suurikokoinen näyttö kannattaa ehdottomasti suojata asiaankuuluvalla Nokia G50 5G panssarilasilla, että näyttö säilyy käyttökelpoisena vaikka siihen kolhuja kohdistuisikin. Tilaa meiltä Nokia G50 5G suojatarvikkeet ja saat maksuttoman toimituksen yli 15 euron tilauksiin!

Nokia G50 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Nokia G50 5G kuoret ovat ehdoton hankinta

     Nokia julkaisi G50 5G -puhelimen syksyllä 2021. Kyseessä on edullisemman hintapisteen 5G-älypuhelin varustettuna todella suurella 6,82 tuuman näytöllä. Puhelimesta löytyy myös 48 megapikselin kolmoiskamera, jolla saa otettua näyttäviä kuvia. Tälläinen puhelin kannattaa ehdottomasti suojata suojakuorilla, että se säilyy uudenveroisena pitkään. Suuren kokonsa vuoksi puhelin on alttiimpi tipahtamaan kädestä, joten asianmukaisilla G50 5G kuorilla saat puhelimeesi lisää pitoa.

     Nokia G50 kuoria jokaiseen makuun

     Valikoimastamme löydät varmasti mieleisen kuoren arvokkaalle puhelimellesi. Ehdottomasti suosituin suojakuorimalli on lompakkokotelo, jonka näytön päälle taitettava kansiläppä suojaa sekä näyttöä että kuljettaa myös tärkeimmät kortit mukanasi. Nokia G50 5G suojakoteloissa on korttipaikat 1-3 kortille mallista riippuen. Lompakkomallisia suojakuoria löydät useassa eri värissä ja materiaalissa, joista voit valita mieleisesi. Jos et halua puhelimen näytön päälle läppää, silloin valintasi on takaosan ja reunat suojaava suojakuori. Näiden kanssa näyttö ja puhelin on heti käytettävissä sen taskusta otettuasi, joten käyttö on sen puolesta vaivattomampaa. Valikoimastamme löytyvillä läpinäkyvillä takakuorilla voit tuoda puhelimen oman värin hienosti esille jättämättä sitä suojaamatta kolhuilta ja iskuilta. Päädyitpä mihin kuorimalliin tahansa, suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimen suuren näytön sille tarkoitetulla Nokia G50 panssarilasilla. Panssarilasi suojaa näyttöäsi iskuilta ja kolhuilta. Nokia G50 panssarilasi voi mennä iskusta rikki, mutta se jättää yleensä alla olevan näytön ehjäksi ja voi säästää sinut useita satoja euroja maksavalta näytön korjaukselta. Nokia G50 suojakuorilla ja panssarilasilla saa

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä