Nokia G20 kuoret

Ensimmäisenä uuden ja upean Nokia G20 puhelimen hankinnan jälkeen kannattaa suunnata päivittämään suojatuotteet ajan tasalle. Parhaalla tavalla tässä onnistut hankkimalla suojakuoren sekä panssarilasin, jolloin mahtava Nokia G20 on suojattu kauttaaltaan kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja tai naarmuja vastaan. Suojakuorien avulla voit myös tuunata puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä valikoimassamme on Nokia G20 kuoria useissa upeissa väreissä, kuvioissa sekä materiaaleissa. Lisäksi meiltä löytyy myös kattava valikoima lisätarvikkeita esimerkiksi urheiluun, autoiluun ja ulkoiluun. Tilatessasi tuotteet meiltä saat kaupan päälle supernopean toimituksen ja mikäli ostoskorisi summa ylittää 15 euroa, niin toimitus on myös täysin ilmainen. Oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Nokia G20

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Millaiset kuoret sopivat Nokia G20 puhelimelle?

    Nokia G20 valikoimamme kaikki suojakuoret sopivat kyseiselle puhelimelle täydellisesti, sillä ne on suunniteltu ja muotoiltu jättämään kaikki tarvittavat liittimet ja näppäimet vapaasti käytettäväksi. Nokia G20 kuoria valittaessa liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaiseen käyttöön niitä eniten tarvitset ja kuinka paljon haluat, että ne suojaavat. Lompakko suojakotelot tuovat mukanaan astetta enemmän suojaa kuin Nokia G20 suojakuoret, kiitos niiden kätevän kansiläpän. Kansiläppä on siitä kätevä väline suojakoteloissa, sillä siinä on mallista riippuen 1-3 korttipaikkaa sekä erillinen setelitasku. Suojakotelon saa myös tarvittaessa taitettua niin, että voit nauttia lempisarjoistasi vaikkapa viikonloppuna heti aamiaispöydässä.

    Nokia G20 täydellinen suojaus

    Suojakuoret yksinään tuovat toki jo erinomaista suojaa esimerkiksi putoamisia vastaan, mutta valitettavasti kuorissa ei ole näyttöä varten käytännössä yhtään suojaa, sillä ne peittävät Nokia G20 puhelimen rungon ja sivut. Täydellisen suojauksen Nokia G20 puhelimellesi saat hankkimalla suojakuorien lisäksi panssarilasin. Näillä kahdella tuotteella puhelimesi on suojattu täydellisesti ja voit jatkaa arjen parissa ilman huolen häivää. Panssarilasi ja suojakuori sopivat yhteen kuin nenä päähän ja kaiken lisäksi sen asentaminen on todella yksinkertaista ja helppoa. Sinun täytyy vain olla riittävän tarkka, kun puhdistat Nokia G20 puhelimen näyttöä, jotta panssarilasin ja näytön väliin ei jää roskia tai pölyä, jotka aiheuttavat ikävän näköisiä ilmakuplia.

    Lisätarvikkeita arjen avuksi

    Valikoimastamme löytyy Nokia G20 suojakuorien ja -tuotteiden lisäk

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä