Nokia 5.1 Plus kuoret

Tervetuloa löytämään monipuoliset Nokia 5.1 Plus kuoret suoraan netistä! Puhelimen suojaaminen ovat välttämätöntä, jos haluat pitää puhelimesi siistinä, ehjänä ja haluat siitä hyvän otteen. Monessa puhelimessa ulkopinta on metallia ja lasia, joka tekee puhelimesta todella liukkaan tuntuisen. Erilaisilla Nokia 5.1 Plus suojakuorilla piristät puhelimesi ulkonäköä ja puhelimesta saa paremman otteen. Saat yksivärisestä puhelimesta persoonallisemman ja juuri sinun näköisesi, valitsemalla mieleiset suojaustuotteet. Valikoimastamme löydätkin monen värisiä ja monen näköisiä suojaustuotteita, joiden avulla pidennät puhelimesi ikää jopa vuosilla! Mikä kannattaa myös muistaa, on että meiltä Mobiilitukusta saat aina ILMAISEN toimituksen, loistavan asiakaspalvelun sekä myös ilmaisen palautuksen.

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojausta Nokia 5.1 Plus kuorilla

    Suurella 5,86” näytöllä varustettu Nokia 5.1 Plus puhelin on saapunut markkinoille vuoden 2018 kesällä. Tämä edullisen hintaluokan laite on varustettu dual kameralla. Suuren näytön ja hyvän kameran suojaamiseen kannattaakin panostaa! Suojakuoret saattavat olla sinulle kuin pelastava enkeli, etenkin siinä tapauksessa, jos satut pudottamaan puhelimesi. Suojakoteloidemme ja kaikkien suojaustarvikkeidemme tehtävä on turvata puhelimesi, kun sitä eniten tarvitset. Sen ne tekevät erinomaisesti ja saat nauttia ehjästä laitteesta huomattavasti pidempään! Kukapa ei haluaisi pitää arvokasta älypuhelinta ehjänä mahdollisimman pitkään.

    Voit valita sinun puhelimesi suojaksi joko kansiläpällisen suojakotelon tai sitten pelkkiä sivuja ja taustaa suojaavat kuoret. Molemmat tarjoavat kattavaa suojaa puhelimelle, joten siitä ei tarvitse huolestua. Lompakkomallisen suojakotelon hyvänä puolena on, että se suojaa puhelimen joka puolelta: näytön, rungon, näppäimet ja sivut. Kansiläppä pysyy kiinni magneettisesti joko erillisellä läpällä tai kotelon kansiläppään sijoitetuilla magneeteilla. Kotelot ovatkin erinomainen tapa puhelinta rikkoontumiselta.

    Valitse juuri sinulle mieluinen suoja

    Nokia 5.1 Plus puhelimeen on tarjolla lukuisia erilaisia kuoria aina läpinäkyvistä ja ohuista vaihtoehdoista kirkkailla väreillä viimeisteltyihin jämäköihin vaihtoehtoihin. Voitkin pitää joko puhelimen oman värimaailman esillä tai sitten suojata sen omalla lempivärilläsi. Valinta on sinun. Suosituin väri on musta, valkoinen, kulta ja ruusukulta. Emme kuitenkaan ole unohtaneet muita värejä, vaan voit tehdä sinun Nokia 5.1 Plus:sta helposti ja edullisesti myös pinkin, sinisen, punaisen, violetin tai ruskean. Kuori ja kotelovalikoimassamme on lukuisia värivaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain miettiä omaan makuusi sopiva vaihtoehto!

    Kaikki Nokia 5.1 Plus puhelimen suojat on valmistettu kulutus

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä