Nokia 3.2 kuoret

Nokia 3.2 kuoret käärivät upouuden puhelimesi turvaan. Nokia julkisti uuden edullisemman hintaluokan puhelimensa toukokuussa 2019. Puhelimesta löytyy 6,26 tuuman IPS LCD näyttö, uusin Android 9.0 käyttöjärjestelmä klassisella Nokia-twistillä, Qualcommin valmistama 4-ydin prosessori sekä 32 gigatavua muistia. Kamera puhelimessa on 2,2f aukolla varustettu 13 megapikselin pääkamera sekä perinteinen 5 megapikselin etukamera selfiekuvia varten. Puhelimesta löytyy microUSB liitin ja takaa myös sormenjälkitunnistin. Näillä ominaisuuksilla puhelin asettuu varsin kilpailukykyiseksi edullisten puhelimien joukossa. Valikoimastamme löydät monipuoliset Nokia 3.2 suojakuoret ja muut tarvikkeet, joita puhelimesi käyttöön voit tarvita. Nokia 3.2 kuoret pitävät uuden puhelimesi turvassa aina, kun sitä vähiten odotatkaan, mutta kun sitä eniten tarvitset. Tervetuloa siis ostoksille hankkimaan omat Nokia 3.2 kuoret Mobiilitukusta!

Nokia 3.2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 3.2 kuoret aina taskussasi! 

    Haluatko turvata Nokia 3.2 puhelimesi suojakuorilla, joita et edes kunnolla huomaa? Ultraohuella suojallamme se on mahdollista! Kauppamme suosituimpien suojien joukossa jo vuosia ollut kestosuosikki, ”Ultraohut” puhelimen suoja, löytyy nimittäin myös Nokia 3.2 suojakuorien valikoimastamme. Kyseinen suoja on ainoastaan 0,5 millimetriä paksu ja on materiaaliltaan läpinäkyvää TPU-muovia. TPU-muovi on erittäin joustavaa, mutta myös erittäin kestävää, joka takaa pitkäikäisen suojan puhelimellesi. Nokia 3.2 kuorista ultraohut suoja takaa ehkäpä kaikista parhaimman pidon, mitä valikoimamme tuotteista löytyy. Yksi yleisimpiä syitä puhelimen putoamiselle käytössä on se, että se on liian liukas käyttää. Nokia 4.2 kuorilla ehkäistään se, että puhelimen joko todella kiiltävä kovamuovi tai harjattu metalli on käteen niin liukas, että puhelin putoaa herkästi monessa tilanteessa. Näin Nokia 3.2 suojakuorilla ehkäiset kolhuja ennen kuin niitä edes ehtii muodostumaan.

    Mitä tarvikkeita tarvitset Nokia 3.2 kuorien kaveriksi kesän rientoihin?

    Jotta puhelimesi pysyy ajassa mukana, Nokia 3.2 suojakuorien kaveriksi kehitelty useita erilaisia lisätarvikkeita, joista voi sinunkin arjessasi olla yllättävän paljon hyötyä. Yksi todella edullinen ja yllättävän näppärä on matkamallinen kosketusnäyttökynä. Kosketusnäyttökynä on erinomainen apuri, jonka avulla puhelimen kosketusnäytön näppäily on helpompaa ja nopeampaa. Matkamallinen kosketusnäyttökynä kulkee kätevästi mukana Nokia 3.2 suojakuoriesi kanssa, sillä se kiinnittyy siksi ajaksi, kun et kynää käytä, kätevästi puhelimesi kuulokeliitännän aukkoon.

    Toinen loistava valinta erilaisiin kesäisiin tilanteisiin, on puhelimen vesitiivis suojapussi. Nokia 3.2 kuoret eivät harmiksemme ole vielä vesitiiviitä, joten siksi vesitiiviit suojapussit ov

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä