Nokia 3.1 kuoret

Nokia 3.1 kuoret on mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Ensisijaisesti ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan, mutta tekevät myös laitteestasi juuri sen näköisen, kuin itse haluat. Valikoimastamme löydät lompakkomallisia sekä pelkän taustan suojaavia Nokia 3.1 kuoria. Valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto materiaalin, mallin ja värin suhteen, jotta suojan sopivuus on sinulle taattu. Muistathan vielä lopuksi suojata laitteesi näytön panssarilasilla, jonka jälkeen pienet pudotukset eivät enää hidasta menoasi. Suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien Nokia 3.1 kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan. Tarjoamme kaikkiin Nokia 3.1 kuori ja panssarilasi tilauksiin nopean ja ilmaisen toimituksen kotimaisesta varastostamme.

Nokia 3.1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 3.1 kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle

    Nokia 3.1 on uusi, paranneltu ja päivitetty versio edellisenä vuotena ilmestyneestä Nokia 3 laitteesta. Nokia 3.1 on varusteltu tarkalla ja suurehkolla 5.2” näytöllä, joka onkin ihanteellinen sarjojen katseluun ja pelien pelaamiseen. Edeltäjäänsä verrattuna esimerkiksi akkua, sisäistä muistia ja laitteen tehokkuutta on paranneltu. Ulkonäöllisesti Nokia 3.1 on huomattavasti pyöristetympi ja viimeistelty pienillä ja näyttävillä metallisilla yksityiskohdilla. Edeltäjänsäkin tapaan laitteesta löytyy muistikortinpaikka ja laturiksi sopii Micro-USB kaapeli, joten voit hyödyntää vanhan laturin ja muistikorttisi. Jos omistat tämän upean laitteen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Nokia 3.1 kuorilla, jotta saat nauttia siitä mahdollisimman pitkään.

    Nokia 3.1 kuoret suojaavat sekä personalisoivat puhelimesi 

    Nokia 3.1 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan varmistaen, että laitteesi pysyy ehjänä mahdollisimman pitkään. Ne kannattaa hankkia viimeistään heti kun tietää, että on ostamassa puhelimen tai kun puhelin on ostettu. Moni ottaakin puhelimen käyttöön vasta, kun on löytänyt siihen mieluiset Nokia 3.1 kuoret, sillä mikään ei olisi ikävämpää, kuin uuden puhelimen rikkoutuminen suojauksen puutteen takia.

    Valikoimastamme löydät Nokia 3.1 kuoria laidasta laitaan, jotta löydät varmasti itsellesi juuri sopivimman vaihtoehdon. Niiden valinta kannattaakin aloittaa miettimällä minkälaiset Nokia 3.1 kuoret tarvitsee materiaalin, mallin ja suojauksen suhteen. Tämän jälkeen on helppo tutustua valikoimaan ja vertailla eri vaihtoehtoja. Jos olet aiemmin todennut jonkun kuoren toimivaksi, niin kannattaa ostaa vastaava tuote.

    Noki

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä